Gość Napisano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, przygotowuję się na przyszły rok z lepszym sprzętem i większym zapałem i: Sprawiłem sobie świąteczny prezent tj. Namiot o wymiarach 60x60x120, w którym mam zamiar sadzić swoje pierwsze odmiany Nie automatyczne czyt. Fotoperiod. Lepiej dać dwie Panienki w konkretnych doniczkach, czy 4x hercules 12,5 litra? Treningi jakie będę tam przeprowadzać to LST i topping. Czy 4 Panienki mieszczące się na styk nie będą zabierać sobie zbyt dużo miejsca? Bo te herculesy mają wymiar 30cm Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Grudnia 2021 4 godziny temu, Bloodwyn napisał: Czy 4 Panienki mieszczące się na styk nie będą zabierać sobie zbyt dużo miejsca? zależy ile dasz wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @Bloodwyn Dasz radę, ale nie ładowałbym ich do 12,5 l , ale do 8 l i wtedy 4 spokojnie się tam pomieści z wegiem do 30 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2021 @Zielone krainy zrobię jak mówisz, zostanie coś miejsca na nawilżacz w środku a nie z zewnątrz 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Grudnia 2021 @Bloodwyn Dokładnie, ja daje 8 l i z 4 roślin spokojnie 300 g da się zrobić, jak chodzi o fotoperiod, więc nie ma sensu dawać większej doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach