Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz raczej przesuszone, nie zawsze jestem w domu ostatnio 3 dni bez podlewania były, dziś dostały po litrze. @Lemon Gelato Fat Banana od Royal Queen Seeds a wygląda tragicznie, w sensie topy już nawet git ale żółta potężnie. Zdjęcie trihomów telefonem bez lupy zbliżenie x6 Dziś zostawiam im boxa otwartego na noc niech sobie pooddychają spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Adin40 który to dzień planta? IMHO to początkowa faza kwitnienia. Przy takim wyżarciu liści na tym etapie ciężko będzie do końca, ale może się uda. Ja bym sprawdził pH ziemi w pierwszej kolejności Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dzień 58/Flo 34 jeszcze ze 20 dni +/- Lampa 30cm od najwyższego szczytu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 @Adin40 Genetyka banana to żółta heh 😉 Dobra czyli warto brać FB od RQS . Dzięki ziom ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Topy największe a banan wyszedł najpóźniej Mam kilka pestek z palenia (no name) może na następny raz coś z nich wybiorę. Wybierać po największych ? Jak to będą sezony to 2szt na następny raz bo wątpie że to będą automaty loteria @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 @Adin40 Jak będziesz te ścinał to te już wysadzaj ale miej w zapasie jakieś oryginały w razie " W " jakby nie pykło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @Adin40 Żeby było auto to musiało by być w chu stabilne genetycznie, nawet zapylony kwiat po rewersji płci azotanem srebra nie zapewni 100% auto. Więc prędzej są to regularki fotoperiodyczne. Gdzieś ostatnio czytałem o tworzeniu różnych odmian. Naukowy bełkot, mój sposób na spędzanie czasu 😄 Ale zawsze fajnie coś nieznanego wrzucić 😄 Sam mam jakieś pestki z palenia. Ale to na inny czas 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 @Udyr zaraz przeczytam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Adin40 a masz taką wizę? 😁 Moja już kurde nie aktualna, ale fajnie wygląda Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 30 Stycznia 2022 70% wilgotności i 28*C przy szczytach, nie wiem jak z tym sobie poradzić :/ Może przez to te szczyty tak pojebało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Stycznia 2022 @Adin40 Ile masz went mieszających w środku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 30 Stycznia 2022 @Udyr 1 + 1 wylotowy na górze boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Stycznia 2022 Wysoka ta wilgotność trochę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Stycznia 2022 @Adin40 mocniejszy wyciągający potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Wyciągający ma 32,9 CFM = 56m³/h Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Stycznia 2022 @Adin40 Nie powinieneś mieć przypadkiem przy tej kubaturze jakieś 150m3/h ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 30 Stycznia 2022 AABCOOLING Black Jet Fan 12 Sprawdzony, jest moc. 100cfm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Adin40 napisał: 70% wilgotności i 28*C przy szczytach, nie wiem jak z tym sobie poradzić 😕 Może przez to te szczyty tak pojebało? Otwieraj namiot i dmuchaj wiatrakiem jak masz taką opcję a jak nie to wyciągający i mieszający ogarnij bo ci topy zgniją ;( a szkoda hah 😄 wilg 50% MAX a na tym etapie to 30-40% wilg A jak wysoko lampę masz ? Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Stycznia 2022 Nie no 50% będzie git. Ale mieszający trzeba dołożyć żeby pleśń Ci nie weszła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 @Lemon Gelato 30cm od najwyższego szczytu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach