Brazil Munster 709 Napisano 28 Grudnia 2021 Myślę z3 za mokro skoro miały flusha i były po nim znowu podlewane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 @Tester Mają mokro ale w ciągu dnia ładnie się w górę podnoszą, wilgotność 45/50% w ciągu dnia 60/65% w nocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 Tak wyglądają w dzień Dzień 26/28 flo Dzień 3 Próbuję wykorzystać miejsce po prawej stronie na dole więc tam lekko odginam sczyty. I przyszedł już Mylar i Biobizz Co jej lać w jakich proporcjach i kiedy ? (wczoraj każda dostała 400ml czystej wody) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) @Adin40 narazie nic nie lej, są zielone i zdrowe. Na dwa podlania sobie spokojnie odpuść. Ta prawą na dole możesz obrócić bo trochę przygluszona będzie jak wystrzelą w górę moim zdaniem. Mylar na taśmę będziesz robić czy klej w sprayu ? 🙂 Dołożysz Mylar i będzie czysto i schludnie, tak jak lubię 😄 Piona 🐺 Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr Taśma 2stronna 3M trzyma jak opętana, ale tej folii nie będę już raczej zdzierał. Wilgotność mnie trochę wkurza bo jest wysoka, wrzucę woreczki z ryżem pomiędzy doniczki na spód to może coś wyciągnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Adin40 dołóż mieszające jakieś żeby bujało powietrzem, będzie coraz gęściej i te woreczki nic nie dadzą niestety. Masz regulację jakaś na wyciągu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Tak wygląda wentylacja @Udyr Teraz dałem naładowaną baterię to jest pełna moc. Mam jakiś wiatrak ale też na 12v myślałem żeby podłączyć to pod stary zasilacz do komputera Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 @Adin40 no masz piny 12v na zasilaczu pc. Ale czy warto odpalać takiego potwora na wentylator pc to przerost formy nad treścią 😄 Może jakiś lazienkowy 10cm załaduj bo nie ogarniesz wilgotności 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr Baterie dają radę, mam takie 4, jedna wystarcza na 2dni/3dni więc jak naładuję wszystkie to mam tydzień spokoju ale jednak trzeba je zmieniać, widziałem zasilacze pod takie wentylatorki ale tą uprawę jakoś przeżyję z bateriami, ewentualnie naładuję akumulator samochodowy i do tego podłączę wentylatorki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Widzę że szukasz co ile i czego. Ale nie ładuj im nic jeszcze i obserwuj stan roślin. Łatwo jest przenawozic. 🐺 Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 @Udyr Godziny dnia im zmienić ? Bo aktualnie jest 19/5 Myślę że nawozy wlecą za 5/6 dni dopiero. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) @Adin40 Czytałeś coś na temat auto na forum ? 18/6; 20/4 od początku do końca. Możesz zostawić i 19/5 jeśli Ci tak wygodnie. Nie zmienia się światła przy automatach. Tabela po prostu jest ustalona pod fotoperiody. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Grudnia 2021 Folia Vs Mylar (Flesz z telefonu) Trochę zmieniłem ustawienie żeby wykorzystać więcej miejsca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Adin40 zrób kiedyś zdjęcie jak są ładne wyprostowane bo póki co to one wyglądają mi na jakieś takie powykrecane xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 30 Grudnia 2021 Dzień 28/30 Dzień 5/6 kwitnienia Końcówki listków lekko żółknął (skutki przenawożenia azotem) Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze a dziś już dam im pić bo doniczki lekkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Grudnia 2021 Ciemne że szok. Lej im póki co sama wodę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Jakby zaczynały się powoli trochę wyciągać w górę bo są trochę salatowate ale potencjał w nich ja bym lał wodę z lekkim dodatkiem czegoś na kwitnienie jak wcześniej koledzy pisali w innych relacjach te końcówki to nic innego jak zapotrzebowanie na pk itp przy przejściu na kwitnienie takie pierwsze pierdolniecie Odnośnie godzin światła polecam 20/4 Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Tomaszszym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 30 Grudnia 2021 @Tomaszszym Mogę dać lampę wyżej ale już wyżej się nie będzie dało jej podnieść, ak472 bez treningu leci w górę a reszta delikatnie, robię jeszcze lst w 3/4 miejscach. Dostały po 1ml bloom i 1ml top-max na 1,5l wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Grudnia 2021 @Adin40 One już kwitną z tego, co na zdjęciu widzę, mają za dużo w sobie azotu, jak na kwitnienie, zostaw nawozy na razie i lej wodę z odpowiednim ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Grudnia 2021 Dostaną trochę PK to wystrzelą ładnie a azotu w tym nie wiele @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach