Lasir 640 Napisano 23 Lutego 2022 @Adin40 nie trenowałeś :)) ile wysokości osiągnęła? Chodzi mi o AK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 56cm @Lasir Na bananie znalazłem zalążki plechy ale minimalny nalocik (na 2 topkach) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 23 Lutego 2022 Małe przemeblowanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Po lewej Banan po prawej AK472 Jeszcze nie ważyłem Ale jestem zadowolony już a jeszcze 2 green gelato dojrzewają Zostawiam zamknięte słoiki jutro otworzę a za kilka dni wyjmę i rozłożę żeby sobie pooddychały. Edytowane 26 Lutego 2022 przez Adin40 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Lutego 2022 Pora na 2x Green Gelato Ak i banana już trochę spaliłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 10 Marca 2022 Temat do zamknięcia wyszło 123g suchego + to co spaliłem (10/15g) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 16 Maja 2022 Co to za odmiana jest z tylu ? 😉 Pięknie urosło 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Października 2022 @Buuh Green Gelato ps. za jakiś czas zaczynam nową fotorelacje tylko muszę jakieś kozak odmiany znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 6 Napisano 2 Czerwca U mnie tak wygląda fat banana auto dzień 20 na flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach