Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 UP Dzień 61 | Flo 37 Jestem w trakcie podlewania dziewczyn, wymieszałem nawozy, na oko wydaje mi się że mają małe ph. 4ml biohumusa żeby podniósł ph trochę, 2ml grow, 2ml bloom, 2ml top max zaznaczam że to jest na 1,5l nie na 1l Usunąłem kilka dolnych topów i nowych odrostów. Myślicie że usunąć ich więcej bo w Green Gelato jest dużo takich mniejszych odrostów nowych i górne topy nie puchną tak szybko jak w AK472 albo w Bananie Wilgotność zbita do 40/50*C Plechy nie widać a liście już tak nie żółknął Zobaczymy jak zareagują na dzisiejszą miksturę @Udyr Myślisz że te dolne topki które odciąłem porobią jak wyschną ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Stycznia 2022 @Adin40 Nadzieja jest 😄 Coś tam łeb podniosły od ostatniego upa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 @Udyr Ostatnio dostały 80mg magnezu i 100mg potasu na 1,5l wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Stycznia 2022 @Adin40 skąd taka dokladnosc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 @Udyr Jak wyjdzie mi to i będą przyswajały ten magnez i potas to podzielę się pod koniec fotorelacji ale chyba ilość dobrą dostały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Stycznia 2022 @Adin40 K2SO4 i MgSO4 ? 😄 Do tego pH metr musi być. To proste związki, obniżają wodę w chu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 @Udyr Nie nie spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Mleko chociaż gdzieniegdzie lekki bursztyn, a to zdjęcie dolnych topów które dziś usunąłem żeby góra szybciej puchła, jutro sprawdzę jak góra wygląda ale to już lupą Zdjęcie robione telefonem przybliżenie x10 PS. Jeden z nich szybko wysuszyłem i przed chwilką wleciał test, na początku nic nie czuć a po chwili mega czil wlatuje (AK472) Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Lutego 2022 @Adin40 jak dla mnie mleka tam nie ma a jedynie za słabe przybliżenie, w poprzednim projekcie robiłem zdjęcie telefonem na full przybliżeniu i wydawałoby się że było mleko ale nic bardziej mylnego palenie wyszło stosunkowo słabe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lutego 2022 Jak dla mnie przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 1 Lutego 2022 @Bloodwyn @onyx Jutro sprawdzę szczyty lupą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 1 Lutego 2022 Trichomy na tych żółtych listkach przytopowych dojrzewają? Czy już raczej lipa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Lutego 2022 @Adin40 nie sugeruj się cukrem na liściach, tylko na topach 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 1 Lutego 2022 mnie sie wydaje ze sa troszku przejedzone, ale cos tam do spalenia bedzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 2 Lutego 2022 @Git @Udyr Długo jeszcze je trzymać? Banan idzie na pierwszy ogień, ak472 i gellato kilka/ kilkanaście dni dłużej potrzymam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @Adin40 Do ~ 60 dni minimum kwitnienia dociagnij. Zbyt wcześnie skosisz to będzie słabsze, a nie po to tyle czasu stało pod lampą żeby być słabeuszem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 2 Lutego 2022 Ale jak tak żółkną to lipton, chociaż teraz chyba coś zieleńsze są. Albo pierdolca już dostałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @Adin40 Może odrobinę, jak chcesz ciąć za ok 2 tyg to trzeba nawozu odstawić. Nie są smaczne jak roślina się ich nie pozbędzie. Widziałem na forach gorsze przypadki, a Ty tam na oko lejesz nawozów przy 1 razie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr Teraz już od miarki leję ;) dziś dostały po 500ml każda wody+ magnezu. Jutro może trochę wody z bloom i top maxem i jakoś przeżyją @Udyr @onyx @Bloodwyn A te dolne mniejsze odrosty usunąć żeby te górne puchły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) @Adin40 dalej lejesz jej takie dziwne ilości. Ja swoim 20 dniowym w donice 5.7 leje 500ml. Ziemia od doniczki na zdjęciach odchodzi. 😄 Teraz na obrywanie trochę za późno. No ale odrobinę śmieci dziennie możesz usuwać jeśli tak bardzo chcesz. Niektórzy mówią że się usuwa do 3 tyg, inni że cały okres wyrywają. Ciężko obrać stronę 😄 Edytowane 2 Lutego 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach