Udyr 2,138 Napisano 9 Stycznia 2022 @Adin40 Lejesz im tyle wody co Ci podpowiadali ? Bo w dalszym ciągu wyglądają na spragnione. Ta z prawej na górze może mniej niż reszta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 9 Stycznia 2022 @Udyr Ostatnio dostały po 1l każda, następnym razem postaram się wcisnąć im po 1,5l + bloom i top-max Teraz mają mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 9 Stycznia 2022 @Adin40 Czyli jeździć i obserwować 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 3 roślinki z 4 pokazują niedobory magnezu którego im ostatnio dałem, jutro dostaną po litrze wody+calmag+bloom+topmax dołożony wiatrak mieszający Edytowane 13 Stycznia 2022 przez Adin40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Stycznia 2022 @Adin40 nadal zmaltretowane ale wyglądają dużo lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 14 Stycznia 2022 Dziś dostały trochę samej wody, ale też dużo dolnych liści usunąłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 16 Stycznia 2022 Dzień 46/48 | Flo 23 Zdjęcie bez lampy Ak472 jest blisko lampy więc i liście się zawijają do góry, calmag dostały ostatnio, później dostały samej wody, jutro będzie podlewanie i sam już nie wiem co jej lać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 24 Stycznia 2022 Dzień 54 /Flo 30 Topy wyglądają mega, ostatnio postanowiłem dać im 2ml grow, bloom i top max i magnez, dziś dostały samą wodę. Te liście żółte mnie powoli irytują, jak będzie ch*jnia to za 15/20 dni ścinam może jeszcze spuchną topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 27 Stycznia 2022 Dziewczyny dostają po piździe ostro ale są silne coś z nich będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Stycznia 2022 @Adin40 zaiste, dostają ostry wpierdol ale puchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Stycznia 2022 @Adin40 no im to dolega wiele. Cały przegląd npk, siara, cynk, mg ,ca. pH też dalej nie bangla. Duzo im żreć dajesz ? Po 30 dniu to już tam dobre dawki powinny tego bio wchodzić. Nie żałujesz jej wody ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 27 Stycznia 2022 @Udyr Jest też możliwość że szczyty mają jakieś 38/40*C ustawiłem wiatrak mieszający inaczej. Dostały ostatnio 5ml grow, bloom i top max Bez miernika ph i tak jakoś lecą Ak472 się fioletowe robi Cyrk na kołach a wszystko zaczęło się od przelania azotem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Stycznia 2022 @Adin40 Czej czej ile tego grow ? 5 ml/l ? Nie obraz się ale to jakieś pokur... Ilości 😄 A przez brak zainteresowania o pH takie kwiatki właśnie wychodzą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 27 Stycznia 2022 @Udyr Pół małej łyżeczki to tak może 3ml jednak im dałem, ogólnie dolne partie liści ładne są, tylko górne liście żółkną. Wiedziałem na co się piszę bez miernika pH Następnym razem będzie lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Stycznia 2022 Bez miernika i na łyżeczkę nawozy 🙂 imo I tak dobrze idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 27 Stycznia 2022 @Adin40 no to wiesz co poprawić za następnym razem, uwierz mi warto. Mniej stresu zapewnione 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Stycznia 2022 @Adin40 strzykawka kosztuje 1zl xd i masz dokładne ilości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 Dzień 58 / Flo 34 Sporo liści wyjebałem, przy szczytach 30/32*C na spodzie 26/27*C trochę za gorąco ale w pokoju aktualnie mam koło 26 gdzie nie mam grzejnika (lampa i pc tak grzeją) Dziś dostały samej wody z magnezem Najgorzej będzie jak topy zaczną żółknąć. Magnez mi się skończył, próbował ktoś kiedyś podawać tabletki musujące z magnezem takie z apteki ? Jedna tabsa ma 100mg myślicie że przyswoi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 Wydają się przelane albo przesuszone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 Siema, jak tam Fat Bannana bo jakoś ona mnie najmocniej interere bo leci ona u mnie na następny rzut ?? Jaki seedbank bananów itp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach