Juras80 273 Napisano 5 Grudnia 2021 Martwi mnie różnica temperatur między podłoga w boxie gdzie z reguły panuje 10-15 a sadzonkami gdzie wynosi 24-27 czy to będzie duży szok dla automatów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Grudnia 2021 podpinam sie. Ogolnie mysle ze na takie cos dobrym rozwiazaniem byla by mata grzewcza jak do terrarium. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 5 Grudnia 2021 Jutro lecę kupić inaczej nic z tego nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Grudnia 2021 @Juras80 daj znac jaka roznica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 12 Grudnia 2021 @ChinQuan Zestaw ładnie trzyma tem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 14 Grudnia 2021 @Juras80 ale nagrzewa Ci caly box? czy lepiej jest w dolnej czesci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Grudnia 2021 @ChinQuan Ja mam straszne zimno od podłogi wiec mnie ratuje bardzo mata. Hps 600w działa jak grzałka. Z cooltube mogę regulować temp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach