onyx 881 Napisano 1 Grudnia 2021 @rofl1233211 powinno być ok bo te poprzednie który mają dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rofl1233211 18 Napisano 1 Grudnia 2021 @onyx kurcze, tak około 10-11 dni od pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Grudnia 2021 @rofl1233211 o luju nazaretański, jak najszybciej kup nowe pestki i obowiązkowo przeczytaj całą zakładkę dla początkujących na forum oraz kilka fotorelacji, wtedy dowiesz się czy by coś bylo z tych koszykarek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rofl1233211 18 Napisano 2 Grudnia 2021 @onyx można jakiegoś linka do takiej fotorelacji? byłbym bardzo wdzięczny, pestki już zamówiłem nowe, zobaczymy jak pójdzie tym razem 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Grudnia 2021 @rofl1233211 stary wysil się choć troche, ja jak zaczynałem a było to nie dawno to siedziałem na forum i czytałem ile tylko się da że by zapewnić dziewczyną jak najlepsze warunki, masz działy z fotorelacjami i z każdych możesz się czegoś nauczyć i nie ma lepszych czy gorszych fotorelacji bo każda to zbiór doświadczeń kogoś kto robi coś dobrze lub źle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rofl1233211 18 Napisano 7 Grudnia 2021 Wracam panowie po tygodniu, z nowymi zdjęciami. Wszystko wporzo, nowe pestki do mnie już jadą, natomiast to zostawię i zobaczymy co się z tym będzie działo. Pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2021 @rofl1233211 No i to jest, jakiś pomysł, nawet Lst nie trzeba robić, bo same się trenują kładąc na ziemi :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Grudnia 2021 @rofl1233211 a uzupełnia kolega wiedzę? Że by kolejnym paniom krzywdy nie zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Grudnia 2021 jak chcesz mogę ci za free dać 4 nasionka cbd popróbujesz sobie na nich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rofl1233211 18 Napisano 7 Grudnia 2021 @onyx czytam, śledzę forum i się uczę 🙂 @konopny_janusz niee nie trzeba, myślę, że po tak głupim błędzie będzie ciężko popełnić drugi równie głupi, bardzo się teraz pilnuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rofl1233211 18 Napisano 10 Grudnia 2021 No to różnica na koniec tygodnia jest dosyć spora 😄 Pozdro! Niedługo będzie fotorelacja, jak wykiełkują mi nowe 😛 Można zamknąć :V 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach