tomekgda 1 Napisano 26 Listopada 2021 Jestem 2-3 tygodnie przed kosa i padł mi sterownik i lampa chodziła 22 godziny nonstop. Jaki może mieć to wpływ na zbiór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Listopada 2021 Trudno powiedzieć. Już jest normalnie? Czas pokaże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Listopada 2021 Ty się czymś takim przejmujesz to tylko 1 dzień. Ja kiedyś zrobiłem 2 dni ciemni i jakoś to było nie zhermiło nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Listopada 2021 @tomekgda mi się wydaje że nic się nie stanie ale trzeba obserwować czy nie pohermii 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 26 Listopada 2021 Może kosę zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Listopada 2021 @tomekgda jak dla mnie to trzymaj normalnie tak jak planowałeś, nie ma co panikować 20h znowuż nic takiego się nie stanie, najważniejsze to by teraz obserwować roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 26 Listopada 2021 do wywalenia niestety przykro mi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Listopada 2021 Nic się na pewno nie stanie, musiałoby to z tydzień trwac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach