Daniel 0 Napisano 23 Listopada 2021 Czy można zwiększyć długość oświetlenia z 12 do 16h przy końcu kwitnienia. Co się stanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Listopada 2021 @Daniel no właśnie też się zastanawiam. Czy jak np 13,14, 15h świecić, to czy będzie wciąż kwitła. Na pewno, ale przy ilu godzinach przestanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 23 Listopada 2021 Mówił mi kolega że jak mam 600w a przez ostatnie 14 dni dać 1000w to waga się zwiększa. Nie mam 1000w więc chcę przedłużyć do 16h co się stanie.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Listopada 2021 No może się obrazić i przestanie się rozwijać bo wymusisz rewegetacje. Dostanie stresu i będzie chciała znowu wegetować. Cały patent polega na tym aby dać jej tego światła więcej, ale na tyle aby została na flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach