AnnaL. 3 Napisano 20 Listopada 2021 Cześć wszystkim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 20 Listopada 2021 Dzień dobry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Listopada 2021 Cześć. Ale masz nick. Źle przeczytałem za pierwszym razem. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnaL. 3 Napisano 20 Listopada 2021 Wiem. Za późno o tym pomyślałam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Listopada 2021 Robert ma posuche ? ;D 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnaL. 3 Napisano 20 Listopada 2021 Haha @fxxx1337 Zależy z której strony. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 20 Listopada 2021 @KlausKörner @AnnaL. 😅tez tak mi się jakoś skojarzylo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Listopada 2021 Ja pierdole. 🤦🏻♀️🤷🏼♀️ 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 20 Listopada 2021 Witamy! Ciekawe komu sie nudzi 🤪 Banalne do rozszyfrowania 🤣🤣🙊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Listopada 2021 Cześć Aniu. 4 godziny temu, KlausKörner napisał: Cześć. Ale masz nick. Źle przeczytałem za pierwszym razem. Ja też się zdziwiłem przez moment. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Listopada 2021 @AnnaL. Witaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Listopada 2021 @AnnaL. siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach