ArteK 440 Napisano 18 Listopada 2021 @bober345 i sprawa sie wyjasniła 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober345 0 Napisano 18 Listopada 2021 @grolsch3 @grolsch3 po to żeby miało to dostęp do powietrza ale też o tym myślałem dlatego napisałem że może kupić generator CO2 i nie musiał bym właśnie dostarczając powietrza ale nic o tym nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,997 Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) @bober345 @bober345 ziomeczku bez ironii Ci to napisze. Jak wchodzisz do tego pomieszczenia to mdlejesz? Tam powietrze jest. Używasz wtłaczajacego czy masz pasywny wlot? Ja mam ledy, trzymam w pomieszczeniu gdzie temperatura najwyżej ma 10° używam kabla grzewczego 80w, wyłączam na chwilę wentylator pc który jest wyciągającym i po kilkunastu minutach w boxie mam 27°. Nie daje rury z powietrzem z dworu, okna mam pozamykane i rośliny rosną. Nie tak jakbym oczekiwał, ale to przez inne problemy, na pewno nie brak powietrza w otoczeniu. Nie rób sobie sam pod górkę 😁 z farcikiem Edytowane 18 Listopada 2021 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 18 Listopada 2021 @bober345 jak masz rurę w oknie to masz idealną sytuację do pozbycia się z boxa wilgotnego powietrza i zapachów. A skład powietrza jest taki jak na zewnątrz, chyba że pomieszczenie jest szczelne i znajdują się tam ludzie lub zwierzęta które zużywają tlen. Ale wtedy byłaby to jeszcze lepsza sytuacja bo rośliną bardziej zależy na gazie który taka biologiczna wytwornica CO2 wytwarza. @ArteK Tyś oszalał? To są rzeczy o których tylko papa smerf może wiedzieć. Myślisz że ja bym tej jego książki nie chciał poczytać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 440 Napisano 18 Listopada 2021 @Ważniak szkoda szkoda 😞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach