Jaracz 0 Napisano 13 Listopada 2021 Jak jej pomóc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) zrób zdjęcie z wyłączoną lampą, bo na tych ch..a widać... no może poza tym, że ewidentnie masz tam światła za mało, bo badyle straszne się zrobiły... napisz też coś więcej jakie masz światło, jaka gleba, jak podlewane/nawożone- chyba, że wolisz abyśmy Ci powróżyli 😉 Edytowane 13 Listopada 2021 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 13 Listopada 2021 Daje nawozy na zdjęciu tak jak pan w sklepie mi powiedział podlewam woda z kranu ph 6,5 światło hps 150w odpowiednia i od tygodnia dzieje się to @bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 13 Listopada 2021 to zdradź nam jeszcze co Pan w sklepie powiedział 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @Jaracz Pokaż obraz całej rośliny, jaka odległość tego HPS od szczytów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) 2 ml wszystkich nawozów @bingobum @Zielone krainy Edytowane 13 Listopada 2021 przez Jaracz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @Jaracz NIe dawaj azotu więcej, bo popalisz, odstaw nawozy sama woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 13 Listopada 2021 Ok bo bardzo mi zależy na tej roślince @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @Jaracz To przestań jej podawać nawozy, bo ją na własne życzenie zabijesz. Poczekaj aż się trochę wyssie z azotu, liście muszą się zrobić jaśniejsze, teraz masz je przeładowane azotem, dlatego są takie ciemne, a nadmiar azotu to najprostsza droga do popalenia rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 13 Listopada 2021 Ok wczoraj podlałem czystą wodą mam nadzieję że da się ją odratować @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @Jaracz Wystarczy lać samą wodę, nic jej nie jest poważnego, jest tylko przeładowana azotem, nie lej nawozów, lej samą wodę, a będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach