FarmeroMoreno 3 Napisano 13 Listopada 2021 Siema, moja pierwsze miłości, tylko zamówiłem szoguna feminizowanego, wszystkie były kielkowane tego samego dnia, tylko jedna jest podejrzana jak dla a mnie, bo mam też Northena auto, ale tak nie wygląda, podobnie do drugiego szoguna jak na zdj. Cykl świetlny 18/6 pytam dla pewności, proszę o szybką odpowiedź bo chce je nakarmić i wytestować nowy sprzęt, ale musiałbym już zmienić powoli odżywkę i zmienić dawke... Zebym nie dawał jej na vega 😅 z góry dzięki za odpowiedź z fartem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Listopada 2021 @FarmeroMoreno ta roślina kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 13 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! Dzięki ślicznie RQS, myślałem, że będzie pewniaczek a tu mega niespodzianka, cóż... Nie ma co płakać, oby zdrowo rosła, chociaż myślę, że sie lekko wyciągnęła, reszta jest o połowę niższa, ale pierwsze więc próby i błędy dzięki raz jeszcze! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Listopada 2021 @FarmeroMoreno roslina kiedy wchodzi w faze kwitnienia mocno sie rozciąga. Potrafi podwoić a nawet potroić swój rozmiar. Taki efekt zazwyczaj trwa do 3 tygdnia kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 13 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! Tak, tak ja to wiem, ale to jest 33 dzień życia tej roślinki. Najwyraźniej dobre geny bo żadna tak nie nadąża za niąr. Teraz mam problem z wysokością lampy, bo jest o połowę większą, zastanawiam sie czy juz powoli nie przejść na 12/12 czy wstrzymać się tydzień 😐 każda ma minim 5 pięter do 8, warto? Nie mówiąc o automatach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Listopada 2021 Nigdy nie uprawialem automatów z sezonami i samych automatów. Takze niewiem co bym zrobil. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach