Jaracz 0 Napisano 9 Listopada 2021 Roślinka miała sucho dzisiaj ją podlałem tak 4 dni wcześniej była podlewana busterem wtedy wyglądała jeszcze bardzo zdrowo i dobrze teraz liście opadają i są takie jak na zdjęciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 9 Listopada 2021 @Jaracz może ma za sucho sprawdź podłoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 9 Listopada 2021 @Kozak podlałem wygląda delikatnie lepiej ale liście na dole są pomarańczowe może jakieś porady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Listopada 2021 @Jaracz no to za sucho jak podlałeś i lepiej, a te liście to trzeba fotke dać bez oświetlenia żeby ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 9 Listopada 2021 @Testertak to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Listopada 2021 @Jaracz normalnie jest on uschnie i tak, a roślinę masz wyciągniętą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Listopada 2021 @Jaracz widać duży brak światła jak roślina jest tak wyciągnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Listopada 2021 @onyx onyx, jak rozwiązałeś sprawę lampy? Dokupiłeś inna czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Listopada 2021 @KlausKörner póki co jadę na tej samej ewentualnie coś z ledam dokupie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 9 Listopada 2021 @KlausKörner kupiłem nową lampę hps @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach