Duszek 14 Napisano 8 Listopada 2021 Witam serdecznie, troche sie zabierałem żeby to zrobić ale jest pierwsza fotorelacja, nie jest to mój pierwszy raz ale wciąż dużo powinienem się nauczyć Box 60x60x180 Herbgarden Lampa : Mars Hydro TS 600 Kwiatki : 2x Do Si DoS 11L donice 1x Orange Critical Punch 11l Nawozy : Rhizotonic, Terra, Vega, PK13/14, Cannazym Ziemia: Plagron Growmix Wiatrak mieszający, nawilżacz powietrza, osuszacz Temperatura 24 Wilgotność 74 kwiatki maja juz 8 dni i czy nie powinny być troche większe? Przez chwile mialem problem z wilgotnościa bo nawilzacz troche za dużo dawał i raz popatrzyłem do środka i było 90% czy przez to mogły się troche zestesować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Listopada 2021 Nie są takie małe. Spokojnie zaraz wystrzela 🙂 masz sezony wiec nie ma co się spinac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Listopada 2021 @Duszek podlej je wodą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 11 Listopada 2021 Witam panienki dzien 12 bo zapomnialem ze 31 je wrzucilem do ziemii no i w sumie to wydaje mi sie ze nie jest zle, wilgotnosc trzymałem gdzies w okolicach 75% temperatura 24-25. Ile cm od nich trzymać lampe i kiedy zaczynac z nawozami? Lalem juz dwa razy rhizotonic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Listopada 2021 (edytowane) @Duszek jaka masz lampę Jaka ziemia Jakie nazowy Edytowane 11 Listopada 2021 przez Barney's 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 11 Listopada 2021 Wszystko napisane na początku, ale napisze jeszcze raz Ziemia plagron growmix Lampa Mars hydro ts600 Nawozy pk 13/14, rhizotonic, cannazym, terra vega, terra flores @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Listopada 2021 @Duszek dopóki nie będą pokazywać braków to ja bym nie dawał im papu, mają napewno wystarczająco w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Listopada 2021 (edytowane) @Duszek 2-3 tyg woda pozniej pół dawki Lampa 60% 60cm Edytowane 11 Listopada 2021 przez Barney's @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 17 Listopada 2021 Witam serdecznie dzien 17 lub 18 nie jestem pewny. Co sądzicie? Temperatura 22-28 staram sie utrzymywać wilgotnosc mniej wiecej 65-75% 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 17 Listopada 2021 Wyglądają dobrze.. Planujesz jakiś trening? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 18 Listopada 2021 Lst zrobilem sznurkami i nie jestem pewny czy dobrze to zrobiłem, no i jeszcze fim zrobiłem to sie dosyc fajnie bujnęły. Takie pytanko jak juz raz zrobiłem Fim to moge to powtórzyć? Myślalem rowniez nad scrogiem ale za bardzo nie wiem jak sie do tego zabrac, kiedys próbowałem to nic z tego nie wyszlo ale w sumie na wcześniejszej lampie to i tak byla lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 18 Listopada 2021 Szczyty możesz ciąć jak masz sezony to wega sobie przedłużysz, a lst popraw 😉 ja używam do tego drutów - tak pospolicie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 22 Listopada 2021 Lekka aktualizacja panienki wyglądają tak, wczoraj dostały pól dawki nawozów: - terra vega pol dawki - rhizotonic pol dawki - cannazym pol dawki Tutaj fotka A i jeszcze pytanko liscie sa dosyc gesto obok siebie to zly znak czy moze taki efekt jest porzadany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Listopada 2021 Dawaj lampę wyżej bo roslina zbija ci się w sałatę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Listopada 2021 Wyzej lampa albo moc zmniejsz Jano 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Listopada 2021 @Git ts600 nie ma regulacji mocy, więc Panie wyżej te lampe@Duszek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Listopada 2021 @Duszek okres wegetacji to jakieś 50-60cm nad rośliną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Aktualizacja dzien 26 od wlozenia w ziemie i dziekuje za rady w planach jeszcze z 10 dni wega i zmieniam na flo Edytowane 25 Listopada 2021 przez Duszek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek 14 Napisano 30 Listopada 2021 Dzien 31 jeszcze z tydzien wega i lece na flo Nie brakuje im nic? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Listopada 2021 @Duszek myślę że są w pełni zdrowe bo ani za ciemne ani za jasne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach