MRX 54 Napisano 8 Listopada 2021 Witam. Jetem nowym użytkownikiem tego forum, ale z większością waszych relacji jestem na bieżąco 🙂 Właśnie jestem w trakcie kompletowania nowego boxa pod moją 3 uprawę indoor. Pierwsza uprawa 170g z 2 roślin, druga 100g z 3 z dużymi problemami. Więc po kolei, Box: RoyalRoom C200S 200x100x200cm Nawozy: cały zestaw Canna Terra Pro + canna azot i calmag agent Oświetlenie:Odbłyśnik Adjust-A-Wings Enforcer Mediu + spreader z HPS 400W ( z pierwszych 2 upraw) + Lumatek ZEUS 465W Pro i w razie potrzeby jakiś starszy led 240w. Wentylacja: Filtr Węglowy 250-280m3/h z Wentylator kanałowy 285/375m3h. ( mieszkam w dość zimnym klimacie i zazwyczaj mam problem z zbyt niską temperaturą w box) Dodatki : Blue Lab elektroniczny miernik PH + EC metr 2 Wentylatory mieszające 15W. doniczka materiałowa 25x21 12L ( zastanawiam się ile ich zmieszczę), Nawilżacz Powietrza 5,8L Torba co2 Czy jest coś co byście zmienili lub dodali? Za wszelkie porady dziękuje i czekajcie na moją pierwszą fotorelacje. Pozdrawia: MRX @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 8 Listopada 2021 @MRX filtr węglowy nie jestem pewny czy da radę bo wentylator masz większej wydajności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach