Toni 25 Napisano 6 Listopada 2021 Witam Was doradzcie jak to podlonczyc, zasilacz Philips SON-T 150W,lampa też 150w Hps, nie mam pojęcia jak to podlonczyc, potrzebuję lampę uruchomić A tu mam lipe jak się okazuje, z góry dziękuję i pozdrawiam 👍 Wcześniej używałem takiego i było ok ale parę dni temu zaczął brzeczec i cykac, więc ,tu wiedziałem jak to podlonczyc ,a ten Philips SON-T 150W nowy i niewiem jak ten ma być połonczony, potrzebuje waszej pomocy, 🙂👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Listopada 2021 @Ważniak wie to może powie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) O tak: Edytowane 6 Listopada 2021 przez KlausKörner 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 6 Listopada 2021 @KlausKörner dzięki wielkie za pomoc kolego 👍rozwiazalem problem tak jak powiedziałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach