Cannsbis1920 0 Napisano 4 Listopada 2021 Witam. Czy ktoś zajmuje się wegetacja ? Zaczynajac na małej roślince (wege) kończąc na kwitnięciu . Mam kilka pytań. Ktoś coś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Cannsbis1920 co to znaczy zajmuję się wegetacją? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 5 Listopada 2021 Jakbyś robił to byś wiedział co to jest wegetacja @onyx a co to znaczy że roślina jest na wegetacji ( pierwszy etap rośnięcia,) i przechodzi na kwitnięcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Listopada 2021 @Cannsbis1920 xD ja wiem co to znaczy wegetacja ale co to wgl za pytanie, czy ktoś zajmuje się wegetacją? Każdy tutaj kto miał choć jednego krzaka zajmuje się wegetacją, Nie lepiej po prostu od razu napisać co potrzebuje się wiedzieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Listopada 2021 Ja się zajmuje nie tylko wegetacją ale życiem, ogólnie. Coś doradzić? 😈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 5 Listopada 2021 @Cannsbis1920hmm... Jakiej temperatury potrzebuje roślina gdy śpi i gdy nie śpi ? @KlausKörner o życie mi nie chodzi tylko o rośliny. Jakiej temperatury potrzebuje roślina gdy śpi i gdy nie śpi ? Ile trzymać na wege ? Przed przełączeniem na kwitnięcie ? @onyx zadałem takie pytanie dlatego że widziałem większość postów na temat automatów. Może tak być ? Już teraz wiesz skąd takie pytanie. Pozdrawiam. Jak masz wiedzę to czy mógłbyś się nią podzielić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Listopada 2021 @Cannsbis1920 generalnie polecam przejrzeć forum bo w nim jest całe kompendium wiedzy potrzebnej do pierwszej uprawy Zazwyczaj roślinę trzyma się 30 dni na wegu jeśli wszystko idzie bez komplikacji wtedy przełącza się na 12/12 w celu przejścia na kwitnienie a temperatura na wegu jak dla mnie może się wahać między 25-27°C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 5 Listopada 2021 @onyx ok. Dzięki kolego. W razie pytań mozna się odzywac do Ciebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Listopada 2021 @Cannsbis1920 Można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 6 Listopada 2021 @onyx 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 8 Listopada 2021 @Cannsbis1920 @onyx a jak często podlewać na wege i ile wody lać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach