Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 Witam mam problem z moją roślinka Jest to automat zkittlez ~50 dzień kwitnienia Topy zaczęły dziwnie rosnąć wszystko było dobrze fajnie puchły a od tygodnia na robi sie coś takiego Na tym co wyrosło nie ma nawet trichomów liście są łyse dzieje sie tak na 2 największych szczytach reszta jest okej Pojawiły sie też żółte plamy na paru liściach ale tylko to co widac na zdjeciu tylko w tym miejscu Ktoś wie może co z nią nie tak i co powinienem zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Sami ona nie wygląda wgl jak by kwitła a non stop rewegowała w jakich warunkach ją trzymasz? Rozumiem że outdoor parapetowy Potrzeba więcej szczegółowych zdjęć co tam się przy łodygach dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 trzymam ją w boksie 0.1m² oświetlenie 4x philips 5000lm temp 26-29°C wilg 40% Zaraz dodam więcej zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Nie kłopocz się już dłużej. To do wyjebania jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: Nie kłopocz się już dłużej. To do wyjebania jest. Ale jak to ? Co sie z nią stalo i czy serio nic nie da rady zrobic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 No jakaś wadliwa genetycznie. Paki jakieś ty tam widzisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 tzn topy sie robią czuć ze sa napuchniete lekko ale zaczela rosnac wyzej tak jakby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Ja tam topów nie widzę, a raczej "narosl" to przypomina. Pokaz ten top Ona kwitnie ok, zgoda ale źle kwitnie. Zmutowana jest. Coś w dna sie pojebało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Sami tak jak mówi @KlausKörner jakiś bubel genetyczny ale czekamy na więcej zdjęć No chyba że kupiłeś automat który okazał się sezonem i cały czas trzymasz na 18/6 więc jedyna nadzieją będzie ustawić 12/12 światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 @onyx Nie, to kwitnie, tylko źle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 nie wiem jak to lepiej pokazac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Tak jak pisałem, kwitnie ale z wadą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 czyli nic nie robić zostawić ją tak jak jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Ja mam też Zkittlez. Ona dopiero 3 tydzień kwitnie ale kwitnie typowo dla konopii. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 noo u ciebie to ładnie wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Listopada 2021 Twoja bardziej przypomina to: do tego wyglada na przelaną,padnietą, nie wiem, przegrzana,uduszona albo wszystko na raz, ewentualnie genetycznie takie ma kędzierzawe liście oklapłe, co też jest nie normalne i hujowe. Ogolnie do wyjebania, ale nie mówię że nie da się tego jarać albo że nie klepie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 4 Listopada 2021 zostaw niech rosnie potem kosa wszystko zmielisz i na raz w cybuchu przypierdolisz na pluco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2021 Azot bałaganu narobił , tu wszystko z genetyką jest ok , roślina złapała toksyczność azotu. Azot przyblokował PK , stąd roślina nie ma z czego produkować kwiatów. Ogólnie roślina wygląda na przyduszoną i patrząc na ten czarnoziem w donicy to tam ziemia żyje własnym życiem. Mniej nawozów panowie i panie. Te żółte przebarwienia to problem z pH , zapewne masz zakwaszoną ziemie w donicy . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 4 Listopada 2021 jakieś tipy coś robić czy dac jej spokój ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Sami lać wodę o wartości pH 6.3-6.5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach