Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Listopada 2021 Witam. Małe braki 5 tydzień bloom, czy sam potas - bo chyba jego brakuje, załatwi sprawę czy lepiej npk? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys tam masz dwie rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) @Tester Tak 😉 Tylko na tej wyszła tak sytuacja stąd pytanie. 😉 Edytowane 3 Listopada 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys azotu podać jej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Listopada 2021 Azotu ma nadmiar spójrz na dolne liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Listopada 2021 te ciemne to z tej rośliny ? calmag pełna dawka i pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys ja bym dał polowe dawki podstawy na flo i dorzucił do tego pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) @fxxx1337 Tak to z tej rośliny. Tak idzie cell i GS i pójdzie przy następnym podlaniu 😊 @Dobry_Człowiek! polałem samym potasem 3/4 porcji ponieważ wypadało lanie bez supli a w następne jest już z nimi, między innymi GS (pk) więc nie chce by było za dużo. Nie dam npk bo też ma azot a z nim już przedobrzyłem bo dawałem pożywkę na bloom gdzie jest azot do tego RS gdzie też jest azot i się trochę go nazbierało za dużo co widać na dolnych liściach i chce na chwilę odciąć i RS i papu na bloom bo mi się poblokują rośliny. Poczekam aż trochę wyssaja azotu i później zacznę dawać RS i na bloom ale nie razem albo na zmianę albo jedno jednym z nich. Edytowane 4 Listopada 2021 przez Krzysztof_Krzys 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach