MATEK24 1 Napisano 28 Października 2021 Witam mam roślinki oczywiście znalazłem je w staffie więc posadziłem wyrosło mi już takie coś praktycznie nie kwitnie a cały czas idzie w górę mam ją 3,5 miesiąca niestety posadziłem z ciekawości czy coś wogole wyjdzie stala w ciepłe dni na balkonie miała światła dostarczane 12/12 w niektórych miejscach ma same brązowe nitki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @MATEK24 Kwitnie, bo widać prefolwery, może ma za mało światła i stąd proces kwitnienia jest spowolniony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATEK24 1 Napisano 28 Października 2021 @Zielone krainy Jak narazie to same liście wychodzą i pnie się do góry więc myślę czy ona wogole zakwitnie i czy coś z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Października 2021 @MATEK24 ale boxa nie masz żadnego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @MATEK24 No ona już kwitnie, ale ma za słabe światło. Musiałbyś mieć dobrej jakości panel, lub hps i namiot uprawny, lub szafkę , by coś z tego było. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MATEK24 1 Napisano 29 Października 2021 @Tester niestety nie mam tak porostu wsadziłem i wyrosło dopiero zaczyna przygodę @Zielone krainy wsadzilem od tak chciałem zobaczyć jak będzie szło gdyż dopiero zaczynam z własnym to raczej niczego tu się nie spodziewać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach