Duży Topek 42 Napisano 28 Października 2021 Witam mógłby ktoś polecić jakie grzybki na 1 raz ? Oraz czy strona legit goldenteacher.com, a jeżeli kupowałeś z innej i wszystko git możesz podać z góry dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 (edytowane) Z shroom.it ktoś tu kupował chyba, tylko że to jest grzybnia i se trzeba samemu uprawiać Edytowane 28 Października 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 Na pierwszy raz to polecam zjeść kwasy, i co najmniej półtora, dwa. Serio Najlepiej samemu w wygodnym miejscu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Października 2021 @Mefedr0nParty strona legitna ziomek zamawiał i właśnie suszy pierwszy rzut który będziemy niedługo jedli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Października 2021 shroom.it L 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mujrzesz$420$ 4 Napisano 28 Października 2021 Kupowałem z shroom.it Wszystko sprawnie szybko i bez przypalu Na pierwszy raz (moj przypadek to golden teacher) 1,5g to wystarczajaca dawka grzybów suszonych najlepiej same kapelusze Co do kwasu jedni biorą 2kartony i jest bajka ja wziąłem pół kartonika i przez 3h anielskie doznania a od 3-7h męka i istne piekło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 28 Października 2021 @Mujrzesz$420$ mógłbyś opisać stan za 1 jak próbowałeś ?. Bo nie ukrywam dopiero pierwsza przygoda mnie czeka i ile suszyć przed konsumpcja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Października 2021 @Mefedr0nParty na początku efekty THC i śmiechawka, lekko jaskrawe kolory, potem to już nie do opisania xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 28 Października 2021 @fxxx1337 ok wystarczająco mnie zachęciłes 🥴😂🥰 @fxxx1337 ale mówimy o tych golden teacher ? Czy różnica jest niewielka pomiędzy reszta odmian ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 Goldeny są eleganckieale serio morda zezryj więcej, tak abyś miał pełne spektrum a nie niedosyt albo zastanawianko jutro, nic ci nie będzie. 3 g suszonych pod jogurt albo uwaga pod sok z porzeczki albo cytryny i wsio. Resztę zrobi obrót planety. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Października 2021 @Mefedr0nParty tak golden teacher 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mujrzesz$420$ 4 Napisano 28 Października 2021 Podziwiam was moj rekord to 2,5g suchych kapeluszy i nie wiedziałem gdzie jestem przy 3 i wiecej boje sie myslec nawet co by sie ze mną działo Ale co człowiek to inna tolerancja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Października 2021 @Mujrzesz$420$ każdy ma inną tolerancję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 I każdy inną wagę ja ważę 90 kg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 28 Października 2021 Dobra zamówiłem grow kit thai bo reszta niedostępna w magazynie. Także chyba założę od razu 2 fotorelacje grzybków oraz 3 automatów Pozdrawiam i dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 To tych tajskich to od razu ładuj z 3-4 g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mujrzesz$420$ 4 Napisano 29 Października 2021 Zrobisz jak będziesz chciał Ale z psychodelikami lepiej na spokojnie i z rozwaga To tylko moje zdanie na ten temat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 29 Października 2021 @KlausKörner Wpierdole całe opakowanie i zapije wódką parkową wyleżaną za łóżkiem bez banderoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Października 2021 Kiedy ja serio mówię. Zobaczysz. Nie uprzedzam faktów, sam zobaczysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 29 Października 2021 A tego kita to się pod lampę jakąś daje czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach