Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 Rośliny mają 60 dni i mają za sobą pierwszą 12h noc. To najgorszy dla mnie moment gdyż po przełączeniu światła zawsze rośliny wymykały mi się spod kontroli. Na razie od ziemi mają 30cm. ile będą miały za 3 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Października 2021 @Ważniak ło cię Panie ja miałem 55 dyniowego Wega i mi roślina rozsadziła boxa na wysokość Dniowego* Jak wysokiego boxa masz? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 1 godzinę temu, onyx napisał: Jak wysokiego boxa masz? Dwa metry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Października 2021 @Ważniak e to wystarczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 25 Października 2021 @Ważniak może podwoić bądź podwoić swój rozmiar. Jak masz dwa matery boxa to nie ma sie czym martwić. Myślę że te 70, 80cm mogą mieć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 25 Października 2021 @Dobry_Człowiek! Sam jestem ciekaw, niedawno na forum była rozmowa o karłowaceniu trenowanych roślin i coś w tym jest bo jakby szła pojedyncza główna łodyga to cała siła korzeni poszłaby w jedną główną która z pewnością przekroczyłaby metr. Mam taką nadzieję że za trzy tygodnie dojdzie do metra i się zatrzyma, i wszystkie łodygi będą równo rosły bez naginania. Marzenie. Ja stawiam na 100cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Listopada 2021 Po pięciu dniach. Po dziesięciu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 15 Listopada 2021 Po piętnastu. No i 20 dzień, trzy tygodnie minęły średnio 70cm niektóre wyżej inne niżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) Rosliny uwazane za niskie, urosną podczas kwitnienia jakieś 30-50% swojego dotychczasowego wzrostu. Srednie rosliny mogą urosnąć 50-100% Wysokie mogą podwoić lub potroic wysokość. Wszystko zależy jakie feno ma roslina, czy bardziej w stronę sativy czy indyjki. I nie jest to reguła, bardziej prognoza. Moja auto euforia byla bardzo niska ale trenowalem ja ostro(LST) praktycznie co dziennie ja krzyzowalem do ziemi. Na innym zagranicznym forum widziałem, że ta sama odmiana od tego samego bredera wyrosla z 5 razy większa od mojej a widziałem też i niższe. Mógł bym rzec, że to od ciebie zależy ile urośnie roslina. Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach