Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 Grapefruit stworzona przez producenta Female Seeds . Słodka odmiana, połączenie Cindy 99 z pół-automatyczną Sativą. Kwitnie 8 tygodni Duże plony, czuć grejpfrutowy zapach, słodki smak, fajny tropikalny i mocny haj. Czuć bardziej Sative w genach, dodaje energii i powoduje wesoły haj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 3 Sierpnia 2019 Jako że jestem fanem sativy możesz mi ją polecić ?@Borówa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 3 Sierpnia 2019 tak myślę że byłbyś z niej zadowolony bardzo fajna Sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 3 Sierpnia 2019 paliłem tą odmiankę bardzo fajnie działała, haj był taki energetyzujący i pobudzający do działania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 dochodzi ona do końca w polskich warunkach na oucie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Gumiś powinna ale zdarzają się przypadki że nie dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) @Andi dla czego czasem nie dochodzi ? Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 cóż taki fenotyp raz się trafi taki który dojdzie a raz że nie i nic na to nie poradzisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 19 Sierpnia 2019 albo jak producent pomiesza pyłki i zapyli nie tą co trzeba odmianą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Dekiel zdarza się tak nic na to nie poradzimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 10 Października 2019 Nie polecam dzisiejszego Grapefruita. To już nie to co kiedyś, FS popsuli kolejną dobra odmiane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Października 2019 @Niemedyczny_Użytkownik co druga odmiana jest nie taka jak powinna być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach