Cannsbis1920 0 Napisano 21 Października 2021 Jak zabrać się za automaty ? Nigdy wcześniej tak nie robiłem. Podpowiedzcie krok po kroku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Października 2021 @Cannsbis1920 poczytaj trochę, automaty zakwitają po ok. miesiącu nawet jeśli są naświetlane przez 24h na dobę, więc jak skopiesz coś na początku to mało plonu zbierzesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 21 Października 2021 Tak jak pisałem jestem zielony w temacie automatów. Może udzielić więcej informacji ? Co z czymś się je ze tak powiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Października 2021 @Cannsbis1920 co z czym się je ? Zadaj pytanie, a najpierw poczytaj trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 21 Października 2021 @Szym @Szymzajmujesz się automatami osobiście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Października 2021 @Cannsbis1920 coś się wie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 21 Października 2021 @Szym hm... Podziel się wiedzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Października 2021 @Cannsbis1920 On ci ma tu wypisać całą swoją wiedzę na temat prowadzenia auto? Poczytaj artykuły, jakie są na forum, a jak będziesz miał konkretne pytania, to wtedy zadawaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 21 Października 2021 @Zielone krainy podpowiedz po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Października 2021 @Cannsbis1920 Co mam ci podpowiedzieć? :D Jak uprawiać automaty , wszystko mam ci tu na ten temat napisać, czyli stworzyć tutaj elaborat na ten temat ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannsbis1920 0 Napisano 23 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy jak wykiełkować to nasionko i jakie warunki stworzyć ? Temperatura, wilgotność, ile śpią i ile nie śpią. O to mi chodzi Edytowane 23 Października 2021 przez Cannsbis1920 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Października 2021 @Cannsbis1920 na forum masz wszystko, przeglądałeś w ogóle? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @Szym a po co. Kazdy rozpisze mu poradnik, przeciez po to tu kazdy siedzi. Sarkazm jc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Października 2021 @Cannsbis1920 Co ci to da , że ktoś poda ci tak podstawowe informacje, jak dalej nie będziesz wiedział, jak uprawiać, a ktoś za ciebie twojej uprawy nie zrobi. Poczytaj artykuły, jakie znajdują się na forum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Października 2021 Hahaha xD Jak to czytam to moje ciśnienie 📈📈 Typ co woli że by wyłożyć mu wszystko na tacy kiedy on już ma wszystko wyłożone na forum i nie musi się nawet o to prosić xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach