EloBenc 50 Napisano 27 Października 2021 LSD Auto dzień 11 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Października 2021 jakieś odrosty już coś widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @EloBenc Co do za doniczka, ona ma dobre odprowadzanie nadmiaru wody w postaci dziur na spodzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @EloBenc od jakiego producenta masz to LSD? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 27 Października 2021 41 minut temu, Zielone krainy napisał: @EloBenc Co do za doniczka, ona ma dobre odprowadzanie nadmiaru wody w postaci dziur na spodzi Tak ma @onyx nie wiem zamówiłem na nasiono marihuany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @EloBenc z tego co widzę to mają tylko od Barney więc mamy to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @EloBenc Co to za ziemia i ta doniczka, jaki ma rozmiar w litrach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 27 Października 2021 Tak wygląda growbox z całym sprzętem jeszcze montuje 2 lampę 30w 6 minut temu, Zielone krainy napisał: @EloBenc Co to za ziemia i ta doniczka, jaki ma rozmiar w litrach ? Ziemia to eazyplug a doniczka ma koło 1,5l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 (edytowane) @EloBenc z ledam panel zamawiasz? To jest docelową doniczka? Edytowane 27 Października 2021 przez onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 27 Października 2021 Teraz, onyx napisał: @EloBenc z ledam panel zamawiasz? To jest docelową doniczka? raczej zostawię w tej nie licze na duże plony mam małego grow boxa mam jedynie 70cm w góre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 @EloBenc box niski ale i z takim da radę wystarczy dobry trening a 1.5l doniczka to o dupę rozbić ale już chuj zostaw bo już raz przesadziłeś tego automata na następną uprawę się douczysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @EloBenc 1,5 litra to nie wyciągniesz więcej z tego niż 10-15 g, z dwu litrowej doniczki, jak ostatnio sprawdzałem wyszło mi 19 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Października 2021 Ludzie w pc boxach takie wyniki kręcili że głowa mała a ty masz 70cm toż to luksus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Października 2021 I 29,3 °C przy wilgotności 40 to słabe warunki jak na weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 27 Października 2021 Wiem dopiero wentylator odpaliłem no w domu mnie nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Października 2021 Temp. To jedno. Ale ogarnij wilgotność bo jest za sucho jak na vega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 28 Października 2021 Obecnie mam 26 °C oraz 65% Ale w piątek przyjdzie mi drugi nawilżacz bo gdy mam włączony wentylator to ten nie wyrabia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 28 Października 2021 LSD Auto dzień 12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Października 2021 Wszystko cacy jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 28 Października 2021 2 minuty temu, Brazil Munster napisał: Wszystko cacy jest. No tylko ta wilgotność ale jutro już będę miał drugi nawilżacz więc git będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach