SzymonSz 20 Napisano 15 Października 2021 Siema zerknie ktoś czy za dużo dałem nawozu czy czegoś brakuje? Wiem wiem gdzieś to jest pewnie na forum ale nie chce mi się szukać 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @SzymonSz nawet nie chce ci się napisać jakie mają warunki czy zapomniałeś o tym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Października 2021 Tobie się nie chce poszukać to nam się nie chcę ci pomóc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Października 2021 Ten liść możliwe że naturalnie zdycha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 16 Października 2021 @SzymonSz masz złe pH kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner patrz na to. Komu mam wierzyć, butelce czy podstawce do pomiarów. Na jednym 6 jest na żółto a na drugim na pomarańcz. U mnie przy pomarańczy roślina się zatrzymała i ma zjebane liście. Więc butelka kłamie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Października 2021 na żółto powinno być@konopny_janusz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 Ta żółty jest wyjściowy. Nie panikuj. Tam dobrze wszystko u siebie masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 16 Października 2021 @Szym Warunki jakie ma to 26 28 stopni wilgotność 40 50% jest to automat 34 dzień kwitnienia led mars ts 600 pH ziemi mierzyłem płynem to 6 niby ale za to woda niby odstana a ma pH 8 też tym płynem mierzyłem nawozy to cal mag i jakiś uniwersalny npk po pół dawki i co drugie podlewanie nie wiem co jeszcze 21 godzin temu, Szym napisał: @SzymonSz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner nie jest dobrze z tą lsd poczekam tydzień aż przeschnie i jak się nie poprawi to podleje tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Października 2021 @SzymonSz Ja obstawiam coś innego, pokaż obraz całego krzaka , bez włączonego leda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 16 Października 2021 Dobra to jutro cykne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 To do akumulatorów? @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner nie, do picia normalnie 😄 W spożywczym w Lidlu taką kupisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Października 2021 6 minut temu, konopny_janusz napisał: @KlausKörner nie, do picia normalnie 😄 W spożywczym w Lidlu taką kupisz Bez pozwolenia? Nazwę ma jakby do produkcji metaamfetaminy miała służyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Października 2021 @KlausKörner hahah pełno jej jest, zauważyłem że nikt jej nie bierze. Coś widocznie jest na rzeczy Butelka jest ciemna może to odstrasza ludzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 17 Października 2021 11 godzin temu, Zielone krainy napisał: @SzymonSz Ja obstawiam coś innego, pokaż obraz całego krzaka , bez włączonego leda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Października 2021 Azotu ma na pewno dużo A poza tym jakoś źle nie wygląda, ja bym lał wodę i czekał do harvestu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Października 2021 @SzymonSz Tak jak mówi @konopny_janusz za dużo azotu, lej wodę z odpowiednim pH i wszystko będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 17 Października 2021 Tak będę robił w takim razie i deszczówkę będę lał bo z kranu odstana ma 8 pH a deszczówka 7 to i tak za dużo chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach