Rusy 1 Napisano 14 Października 2021 Ile miejsca trzeba na 8 krzaków ile m na ile m ok Jaki odstęp najlepiej żeby miał krzak od krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Października 2021 @Rusy zależy jakie krzaki jak pełnosezonówki to z 1,5 metra bo potrafią dobrze się rozkrzaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 14 Października 2021 Automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Października 2021 @Rusy to z pół metra styknie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 14 Października 2021 Ma ok 4.5 m szerokości i ok:4.5m długości Wystarczy miejsca na 6-8 krzaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Października 2021 @Rusy a nikt tam nie chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 To miejsce jest z 1km drogi przez pokrzywy krzaki jak szedłem tam ostanio nie mógł go znaleźć 2 raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @Rusy tylko to teren leśny, mogą przerzedzanie robić lasu czy coś w tym stylu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 Jak przesadzenie jak ten sosny maja po 2 metry już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @Rusy przerzedzanie czyli wycinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Października 2021 @Rusyno żebyś czasem się nie zdziwił 🙂 chodzi o robienie porządku, choćby w tym młodniku właśnie. Ty decydujesz, wygląda na fajne miejsce. Z drugiej strony patrząc po coś to miejsce jest wykarczowane. Ani leśnikiem nie jestem, ani znawcą. Ale lubię spacery po lesie i wiem, że dziura w środku młodnika, tym bardziej równych wymiarów nie wróży nic dobrego. Znasz swój teren lepiej od nas. Musisz podjąć ryzyko lub szukać dalej. Ja wiem, że outdoor nie jest łatwy. Pamiętam jak @Szym pisał mi o norniacach. Myślałem że mnie ominął ten problem , ale kurwa jak wycinałem to co zostało (bo plecha, albo drwale czy chuj wie kto) to się zdziwiłem. Kilka norek (takich małych dziurek w ziemi) widziałem. Jak wyrwałem krzaka i nie było korzeni to już się domyśliłem czemu tak słabo rosły... Najgorzej jednak o przypał. Wybierając miejsce szukaj nieszablonowo. Zresztą poczaj miejscówki na out u innych w starych fotorelacjach. Sam się uczę, ale kolego życzę farcika, łatwo nie będzie i myślę że jeszcze wiele razy zmienisz zdanie. Dobrze, że szukasz miejsca teraz a nie na wiosnę. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 Ten placyk sam zrobiłem i do okola są gęste krzaki I chcesz się dowiedzieć czy wystarczy miejsca na 6 krzaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Października 2021 Na kilka rzędów x 6😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 Wystarczy na 8-6 krzaków Czy trzeba powiększać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 15 Października 2021 Na pewno 🙂 jak już się tak napracowałeś to weź dookoła sobie zabezpiecz przed zwierzyna. I nie powiększaj bo szkoda tych drzew @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 Placyk ma 4.5m na 4.5 m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @Rusy właśnie w takim podłożu pewnie nornice będą grasować więc trzeba by było zabezpieczyć bryłę korzeniową @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 15 Października 2021 Będę sądzić w donicach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 16 Października 2021 Można zrobić tak żeby donice były zakopane w ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Października 2021 @Rusy można ale z góry jakąś siatkę bym dał bo górą mogą wbić się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach