Barney's 271 Napisano 16 Grudnia 2021 @ArteK wszystko 😉 nawet to w jakich warunkach była prowadzona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Barney's Najpierw trzeba by zdefiniować "moc" jesli chodzi o haj to tak THC jest mocą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 Nikt nie odpowiedział na pytanie o booster, więc dziś dostały full biobiz z tabeli + calmag 1ml/l i pk 13/14 0.5ml/l bo trochę głodne się wydają. Zdjęcia dodaje, żeby mieć odniesienie ile te pk 13/14 daje wizualnie. Narra 🐺 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2021 @Udyr z biobizz wszystkie boostery są spoko 😁 ale na teraz to topmax i heaven przede wszystkim. Co kilka podlań, dawki większe niż producent zaleca. Na pewno nie co każde podlanie. Widać, że głodne. Ale jak je dobrze będziesz karmił, to będą grube boby. Fajnie Ci to rośnie, serio. Światło widać robi robotę. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @grolsch3 właśnie ta cena bio-heaven mnie odrobinę zniechęciła, a canna 1/4 ceny. Może nic nie popali. I tak dostanie to tylko w 3 podaniach skokowo co 0,5ml/l zwiększony do max 1,5ml/l jeśli będzie potrzeba. A lampa fakt zaskakuje jak na swoją małą moc. Jednak przy następnej uprawie będę ją trzymał o wiele wyżej na wegu. HG kush straszny karzełek 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2021 @Udyr to myślę, że może być 'wina' genów. Trzeba być dobrym znawcą lub mieć w ch... szczęścia żeby dobrać dwa różne krzaki do jednej uprawy. Druga Ci wyszczeliła pięknie, więc wysokość raczej tu nie jest najważniejszym lub jedynym powodem 😉 Nie wiem co tam canna ma w zestawach. Ja badam biobizz, mam ich prawie wszystkie. I staram się nie mieszać organika z mineralnymi. Ogólnie bizz ma wszystko co trzeba oprócz porządnej dawki pk... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) @grolsch3 po nowym roku może będę mieć cały zestaw, teraz święta itp. to nie chce w domu kłótni wywoływać takimi zakupami 😄 Btw. Ja tam mam jeszcze 60/70cm miejsca do góry których nie wykorzystałem. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2021 Teraz, Udyr napisał: @grolsch3 po nowym roku może będę mieć cały zestaw, teraz święta itp. to nie chce w domu kłótni wywoływać takimi zakupami 😄 Doskonale, k...., Cię rozumiem 😁 też zbieram stopniowo. Poczekaj do nowego roku to mój reserch może Ci pomoże odnośnie zakupu ich specyfików. Nie wiem jak się wyrobię z czasem tylko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @grolsch3 Ogólnie chciałem wypróbować pewne podłoże do uprawy przy którym płynne nawozy nie są wymagane, ale z pestkami które mam na przyszłość nie będę się bawić. Szkoda mi automatów na sprawdzenie czegoś nowego. Mam jakieś NN to może na nich będę prowadził metody prób i błędów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2021 @Udyr mam ten sam plan na kolejną uprawę 🙂 ale będę sam robił mieszankę ziemi. Faktycznie auto to nie jest dobry pomysł na testy 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @grolsch3 a ja nawet ziemi nie będę używać 😄 Dużo oglądałem i czytalem na temat pewnego coco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Grudnia 2021 @Udyr to czekam na relacje 😁 ja od ziemi się nie oddalam. Może jest staroświecka, ale za dużo czasu nie mam na poznanie innych sposobów upraw i tajników 🖐️powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Grudnia 2021 Nie wiem czy to wina pk 13/14 czy zwyczajnie to jej czas, ale musiałem założyć filtr bo w całym domu czuć plantem.Jeszcze pewnie miesiąc przede mną . Wkoncu jakieś zdjęcia spoza boxa. Pozdro 🐺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Grudnia 2021 @Udyr jak pachnie to jest git. Końcówki delikatnie popalone Ph? Troszku cal-mag? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Grudnia 2021 @ArteK raczej mało papu miała ta po prawej, pH ciągle między 6.1-6.6. cal-mag dostaja co 2 podlanie. Odrobinę zbyt późno reagowałem na blaknięcie liści, ale powinno być ok. Poczekam kilka dni czy zaczną odżywać, a jak nie to dostaną następne papu w mniejszej ilości. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Grudnia 2021 Siemano ! Zbliżają się święta, więc nie będzie czasu na upy więc wrzucę dziś. Sytuacja żywieniowa opanowana, w ciągu kilku dni wręcz podwoiły masę po dobrym papu. Holy Grail kush- 76 dni / 28 flo Kripple Roulette- 72 dni / 30 flo Temp dzień/noc - 26-25 / 20-21 Rh dzień/noc - 45-50%/ 55-60% Następne podlanie woda z samym pk 13/14 (ostatnie) i cal-mag. Później już chyba powoli sama woda żeby się wyjadła sama. Śmierdzą niemiłosiernie jak się otworzy boxa, lepią się niesamowicie i z dnia na dzień jest coraz więcej "mięsa". Z okazji zbliżających się świąt życzę wam wszystkim zdrowia w tym zwariowanym czasie, pogody ducha i uśmiechu na twarzy. I oczywiście braku problemów z niebieską gwardia ! Pozdro 🐺 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Grudnia 2021 Siemano kasztany ! 😄 Jesień się zbliża na poligonie, chyba czas na mocniejsze papu( jedne z ostatnich), zostało im około 3 tyg . O wiele więcej już chyba nie spuchną, i tak jestem mile zaskoczony jak na pierwszy raz i tak mały metraż. Po otwarciu boxa śmierdzi aż się w głowie kręci 😄 Dziś polecą do suszenia śmieciowe topki, bo i tak szybko suszony popcorn kładzie do spania. Mocne będzie cholerstwo jak dojrzeje. Holy Grail kush- 83 dni / 35 flo Kripple Roulette- 79 dni / 37 flo Temp dzień/noc : 25/18-19'C Rh dzień noc : 38-45/45-55% Dołożyłem drugi normalny 4' 5w wiatrak bo estetyka mnie denerwowała i wilgotność po podlaniu skakała do 65%. Do następnego ! 🐺 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Grudnia 2021 No @Udyr jeszcze chwila i bedziesz mial palki ja ta lala haha 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed mało wyciągnięte są, może ze 3 pałki będą mieć po 4-5 g jak wyschną, reszta to takie 2,5-3 strzałowce. Co by nie było i tak będzie spoko. Po wysuszeniu myje boxa i wrzucam nowe świnie od razu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Grudnia 2021 @Udyr nie ma co tracic czasu. Nastepne beda lepsze w twojej ocenie bo kazdy plant to nowe doswidczenie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach