XXL-Skun 57 Napisano 12 Października 2021 Siemka cześć pytanie jest taki : znacie jakieś specyfiki na pleśń co można zrobić w domu 🙂 nie mam jak kupić 😕 ale mogę zrobić - dziękuje bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Października 2021 Pytasz o leczenie czy zapobieganie, jeśli to pierwsze to zostaje tylko uciąć zarazona część 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 12 Października 2021 @konopny_janusz dobrze prawi! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 12 Października 2021 @konopny_janusz zapobieganie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Października 2021 @XXL-Skun biobizz leaf coat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 12 Października 2021 @konopny_janusz chodzi mi ze do zrobienia w domu tak jak w temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Października 2021 (edytowane) @XXL-Skun zmniejszenie wilgotności w boxie, lepszy przepływ powietrza w boxie, możesz zastosować opryski z wywaru z cebuli Edytowane 12 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 12 Października 2021 @konopny_janusz w tym problem ze outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Października 2021 @XXL-Skun aaaa pojebało mi się, nie zauważyłem że to out, no to lipa 😄 tu już chyba warunki pogodowe decydują, chyba niewiele się da zrobić, ale może ktoś coś wymyśli np. @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Października 2021 @konopny_janusz Ja out nie uprawiam, a w domowe środki ochronne się nie bawię. Kupuje środek sprawdzony i skuteczny, jaki sam ci poleciłem, co wiesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Października 2021 @XXL-Skun w tym przypadku jak już się pojawia pleśń lub jeśli się pojawi to czas najwyższy ciąć bo warunki są idealne pod rozwój pleśni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach