mirecki 755 Napisano 12 Października 2021 Podlewał ktoś z Was wodą z miodem? Miało to jakiś wpływ na smak? Jeśli tak to w jakiej proporcji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 12 Października 2021 8 minut temu, mirecki napisał: Podlewał ktoś z Was wodą z miodem? Miało to jakiś wpływ na smak? Jeśli tak to w jakiej proporcji? 1rosliy nie lałem miodem ale 2 tak różnica była taka że bardziej ta druga miała taki czystszy smak gładki taki ogólnie polecam ja brałem pół dużej łyżki miodu na litr wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Października 2021 @Piotr111111 myślałem o water curingu i nw czy nie zmieni smaku Nie straci * @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 12 Października 2021 @mirecki moze tylko zyskać 😉 @Piotr111111 czytałem ze hamerykany melasy dodają, bo ponoc poprawia walory smakowe estetyczne i coś tam jeszcze bylo ze niby wzrost ilosci żywicy (chodzi o cukry). To tak jak z tym lodem przed ścianką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Października 2021 @ArteK robiłem już wc (nawet fr zrobiłem), chodziło mi o o to czy nie pozbyłbym się smaku miodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach