EloBenc 50 Napisano 7 Października 2021 zasadziłem green crack auto w ziemi eazy plug eazy mixx i nie wiem co dokupić na start czy będe potrzebował jakieś ] nawozy a jeśli tak to jakie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2021 @EloBenc Nawóz podstawowy na wega i kwitnienie, calmag, a do tego pk 13/14 i możesz wziąć, jakiś stymulator kwitnienia, ale nie musisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 7 Października 2021 @Zielone krainy dzięki za pomoc zamówiłem plagron pk 13/14 Na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2021 @EloBenc Nie ma sprawy, ale pamiętaj jeszcze o podstawach na weg i na kwitnienie + calmag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 8 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy @Zielone krainy Tak pamiętam calmaga też już zamówiłem ale mam jeszcze jedno pytanie od którego tygodni włączyć lampę? Edytowane 8 Października 2021 przez EloBenc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Października 2021 Przecież lampę masz mieć włączoną 18/6 codziennie przez cały weg i 12/12 na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 @EloBenc Tak jak pisze ci @konopny_janusz . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach