Zdupdomordyzaur 0 Napisano 7 Października 2021 Przytrafiło mi się to, czego się każdy obawia. Policja zapukala do moich drzwi. Oczywiście udałem, ze mnie nie ma, a chwilę później zacząłem składać boxa i chować wszystkie elementy do pudełek, a te do szaf. Musiałem też oczywiście usunąć rośliny. Wyrwalem je delikatnie z ziemi. Straciły w chuj korzeni, Ale jednak coś tam im zostało. Okazało się, że ta policja to fałszywy alarm, bo w innej sprawie. Pomidory wróciły do doniczek z nadzieją, że będą żyć. Trochę je pokiereszowalo- nie ukrywam. Podałem ja woda i nic więcej. Doradzcie co robić, żeby je uratować! Z fartem panowie i panie. PS. Rośliny maja niespełna 20 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Października 2021 @Zdupdomordyzaur utrzymuj wilgotną glebę, zraszaj je, powinny odbić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdupdomordyzaur 0 Napisano 7 Października 2021 @Tester dać im dojsc w ciemnosci czy utrzymywać 18/6? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Października 2021 @Zdupdomordyzaur światło dobre by było typu świetlówki a jak nie masz to żeby nie za mocne było światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdupdomordyzaur 0 Napisano 7 Października 2021 @Tester ledy, Spider farmer SF1000. Panel z potencjometrem (od początku trzymam moc 60/100) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Października 2021 @Zdupdomordyzaur powinny się przyjąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach