lamasky 32 Napisano 6 Października 2021 Witam, mam pytanie. Stosował juz może ktoś cfl125 bloom na cały okres tzn weg i flo, jeżeli tak to z jakim rezultatem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2021 (edytowane) @lamasky nie wiem czy ktoś stosował ale przejdzie, tak jak HPSy zalecane na flo a na wegu rośliny bardzo dobrze rosną Edytowane 6 Października 2021 przez Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 6 Października 2021 @lamasky Miałem CFL 200w ale to było już jakiś czas temu, miałem 3 rosliny i z jednej wyciągałem okolo 35g suchego ale wtedy moja wiedza na ten temat była naprawdę na niskim poziomie i popełniłem wtedy duzo błędów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 7 Października 2021 @Szym padła mi lampa na weg i dlatego musiałem zapytać, chwilowo nie mam jak wywalic parę stówek na nowe oświetlenie to polecę tą na bloom, a swoją droga to chyba powinienem pozwać elektrownię bo padły mi 3 lampy po awarii elektrycznej , jak włączyli prąd to jebły mi nie tylko lampy w boxach ale i te na sufitach i inne w domu. jebani puścili chyba za mocny prąd na początku :D. Dzięki za wpis pozdro @Majki zobaczymy co mi wyjdzie. pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 11 Października 2021 witam, może ktoś wie czy to przędziorek zaatakował moja dziewczynę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Października 2021 @lamasky możliwe, nie widać tam nic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 11 Października 2021 @Tester widać tylko białe plamki i jakby żółtawe, a w niektórych liściach są dziurki na wylot. zastosowałem SUMIN w oprysku na przędziorki, może coś pomoże, roslinka wygląda jakby człowiek po 3 radioterapiach 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 11 Października 2021 @lamasky mam 250 dual z spectra master. W szafce na buty dawała rade. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 13 Października 2021 @ArteK w dualu to na cały cykl, ale ja mam 125 bloom i stąd moje wątpliwości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Października 2021 @lamasky wydaje mi sie ze sprawdzi sie, efektu hps czy innego dobrego oświetlenia nie osiągniesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Października 2021 @lamasky i jak tam? Poprawilo sie coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 18 Października 2021 @ArteK zastosowałem sumin na starsze osobniki i 5 dni potem na młode, chyba cos dało ale co zniszczyły to ich.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach