MisterZielskoXD 19 Napisano 3 Października 2021 Hej od zimna moja panna zmienia kolor liści na fioletowy a że jest już 3 października postanowiłem podlać ją raz ripenem jak myślicie dojdzie jeżeli będę go używać ? Bo wydaje mi się że sama z siebie na pewno by nie doszła 😬. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Października 2021 @MisterZielskoXD do końca nie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 3 Października 2021 @Andi aj no szkoda w tym roku outdoor nie był za przyjemny 😢. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Października 2021 @MisterZielskoXD trzymaj do przymrozków coś tam zapalisz może 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @MisterZielskoXD troszkę szkoda że nie uda jej się dojść bo była by przepięknie fioletowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 3 Października 2021 @onyx mam pomysł aby ją pod lampy wsadzić jak będzie pewne że nie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Października 2021 @MisterZielskoXD no to już wsadzaj xD Bo niska temperatura tylko spowalnia rozwój rośliny więc im szybciej wstawisz roślinę pod lampę tym szybciej ci dojdzie a na zewnątrz na bank nie dojdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 4 Października 2021 Warunki w tym roku na zbiory raczej lipne moje easy sativy w połowie kwietnia przesadzane i podobne sadium kwitnienia masakra.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach