Szym 866 Napisano 30 Września 2021 7 godzin temu, Ssativ napisał: Czy siatka ma sens dla dwóch automatów? według mnie lst wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Września 2021 @Ssativ na jakiej wysokości masz lampę. ? Bo wygląda jakby zbijala się bardzo jak salata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 30 Września 2021 3 godziny temu, Brazil Munster napisał: @Ssativ na jakiej wysokości masz lampę. ? Bo wygląda jakby zbijala się bardzo jak salata W chwili obecnej jest to 55 cm od wierzchołka największej roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 1 Października 2021 @KlausKörner mykoryza przyszła, będzie dzisiaj aplikowana A dla pozostałych zamieszczam kodzik od RQS (ja nie skorzystam bo jestem zaopatrzony porządnie :D) Kto pierwszy ten lepszy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 3 Października 2021 I kolejna seria 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 4 Października 2021 Troszku salatka, polecam podniesc lampke na 65cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Października 2021 Lampa wyżej i lst już rób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 5 Października 2021 Cos tam porobione, lampa 65m no i zdjęcia 15 minut temu, Ssativ napisał: Cos tam porobione, lampa 65m no i zdjęcia Ale fuszerka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 23 Października 2021 Wracam po dłuższym czasie 😛 Nie wiem czy poniższe miało sens ale zawsze coś się w tym skilluje. Roślinki miały jeden moment stresowy ale wszystko wraca na właściwe tory. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @Ssativ ale Mozambik 😁🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 23 Października 2021 mnie to na badylarnie fest wygląda ale zobaczymy jak to sie skonczy 😄 dziaj równo 30 dni od wrzucenia do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Października 2021 @Ssativ co to się staneło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @Ssativ kilogramow miał nie bedziesz ale lolka napewno fajnego skręcisz 😁 @onyx a u Ciebie co tam szymi w kniejach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Października 2021 @ArteK słoik i namiot pusty :c @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @onyx kiepsko, kobita? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Października 2021 @ArteK tak xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @onyx co mogę powiedzieć więcej łącze sie w bólu😔😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ssativ 10 Napisano 24 Października 2021 (edytowane) @onyx Zapomniało mi się podlać roślinki... Ale jak to mawiają weterani, lepiej żeby było jej sucho niż żeby była przelana. Była już w naprawdę ciężkim stanie. Dzisiaj już to wygląda tak; Edytowane 24 Października 2021 przez Ssativ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Października 2021 @Ssativ nadal nie wiem czy to jakość tych zdjęć jest taka słaba czy one są tak zmaltretowane xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Października 2021 @onyx Nie no ładnie sativowo rosną. No może trochę jakby na pustyni, z małą wilgotnością. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach