NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Witam Wszystkich użytkowników,wcześniej „próbowałem” sie przywitać , ake znając życie pewnie cos pokręciłem 🤣 . Jestem laikiem w każdej kwestii .... ostatnim razem znalazłem dwa nasionka i wsadziłem do ziemi. Jedno z nich wykiełkowało , ale cos jest nie tak gdyż moja roślinka bardzo wolno rośnie i cos mi choruje( tak myśle ) Zechciałby ktoś z Was zerknąć i podpowiedzieć co jest nie tak? Z góry dziękuje za wskazówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 Mordka ona gotowa do koszenia jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 .... ale taka malutka ? Ona ma max 30 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 No malutka co ja poradzę. Ogólnie to jak mutant wygląda, ale może taki strain, do dr.greenspoon podobna. Tak czy inaczej bierz nożyce, tam już nic nie przybędzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @NowyW Popatrz przez lupkę, zobacz trichomy, jak będzie mlecznie i do tego znajdziesz bązrowy kolor , to koś, jak nie, to jeszcze chwile możesz roślinę potrzymać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Mów do mnie jeszcze 😉 nic mi nazwy nie mówią 🤣🤣 Mozesz mi powiedzieć jak mam to zrobić? Uciąć u ususzyć w całości ? Zielone krainy , jutro „ zlecę” żonie obserwacje bo jestem poza domem . Prawdę mówiąc to myślałem ze wyrośnie więcej , ale następnym razem bedzie lepiej, obiecuje🥴 A jak juz Was bombarduje tak pytaniami , możecie mi powiedzieć czy z tej roślinki bede miał nasionka czy raczej nie? ... głupio pewnie zabrzmi, ale trochę mi jej szkoda🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Września 2021 41 minut temu, NowyW napisał: możecie mi powiedzieć czy z tej roślinki bede miał nasionka czy raczej nie? jak nie zapylona to nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Dziękuje... dużo nauki przedemną, ale cieszę sie ze sie tu znalazłem. Miłej nocy Wszystkim 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 23 Września 2021 (edytowane) ... mleczka jeszcze nie widać, poczekam jeszcze . Tester , pewnie głupio zabrzmi , ale co miało by zapylić ? Trzymałem ja trochę w foli i na zewnątrz Edytowane 23 Września 2021 przez NowyW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Września 2021 Godzinę temu, NowyW napisał: ... mleczka jeszcze nie widać, poczekam jeszcze . Tester , pewnie głupio zabrzmi , ale co miało by zapylić ? Trzymałem ja trochę w foli i na zewnątrz Jak mlecznych nie widać? To co widać? Wierzyć mi się nie chcę ze trihomow mlecznych nie ma, ona już jest gotowa. Ciąć normalnie, ciach łodygę przy ziemi, liście usuń i suszenie. Temperaturę najlepiej koło 20 stopni,przewiew i wilgotności koło 55-60% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Widać włoski ale mleczka nie. Ja zawaliłem od początku , wsadziłem do zwykłej ziemi i bardzo długo rosła ok 5 miesięcy .... czyli mowisz ze mam ciąć , jest gotowa ? aaa i jeszcze jak sie przyjrzysz to góra rośnie, to co jest skrzywione na czubku to jest świeże Edytowane 23 Września 2021 przez NowyW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Września 2021 Mordko ty źle zrozumiałeś o co chodzi. Nie włoski i nie mleczko a trichomy Mikroskopem trzeba obejrzeć albo lupą z powiększeniem x60. Tnij ! 5 miesięcy krzak ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 23 Września 2021 Ok , dziękuje. Jeszcze pytanie , napisałeś żeby obciąć liście i suszyć , liście sie nie nadają „ do spojrzycia”? faken , niedość ze taka malutka i jeszcze oskubać muszę🤣 Możesz mi doradzić jakie nasiona kupić na przyszłość? Cos co jest mało wymagające @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 23 Września 2021 Ona coś nie jest zdrowa genetycznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Września 2021 10 minut temu, Ważniak napisał: Ona coś nie jest zdrowa genetycznie Trochę mutancik, jak dr greenspoon wygląda. 15 minut temu, NowyW napisał: Ok , dziękuje. Jeszcze pytanie , napisałeś żeby obciąć liście i suszyć , liście sie nie nadają „ do spojrzycia”? faken , niedość ze taka malutka i jeszcze oskubać muszę🤣 Możesz mi doradzić jakie nasiona kupić na przyszłość? Cos co jest mało wymagające No a widzisz te liście,jak one wyglądają? Chciałbyś je spożyć? Z łatwych odmian, to northern light, LSD, afghani kush 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 23 Września 2021 Jeszcze raz dziękuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach