NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Dobry wieczor Wszystkim, jestem „świeżakiem” ... prosze o wyrozumiałość 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @NowyW Witaj ziomku, też jestem świeżak i też proszę o wyrozumiałość, jakoś sobie razem damy radę, jako świeżaki, powodzenia. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Czyli nie pokręciłem 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @NowyW Nie pokręciłeś, wszystko ok, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NowyW 3 Napisano 22 Września 2021 Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Września 2021 Witaj NowyW. Miłej zabawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach