glodek18 132 Napisano 20 Września 2021 Witajcie posiadam dwie duże roślinki które zaczęły kwitnąć, jedna to automacik a druga sezonowa (fast). Zapodałem im mikoryze Great White i mają po dwa Bio tabsy. Pytanie brzmi czy zapodawac im do tego Bio bloom i Top max na lepsze topy czy raczej je przenawoże. W sumie chyba nic im nie brakuje oprócz miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Września 2021 @glodek18 na razie można na wodzie pojechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Września 2021 Top max możesz lać ile chcesz. Tam są witaminy i cukry. Npk ma chyba 0-0-1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 21 Września 2021 Siemanko.. Ja tez do swoich roslinek dalem po 2 tablety biotabs i mikoryze 2 razy na veg i flow i mam ten sam problem 5 roslinek auto na 1m2 i naprawde czasem ciezko domknac drzwi do ich "mieszkania". Poza tym ja lalem im grow i bloom i top max ale chlopaki tutaj doradzili zeby grow odstawic bo liscie sa bardzo ciemno zielone tzn za duzo azotu.. Wiec lalem im czasami bloom i top max i w sumie do tych mniejszych nadal czasem leje i wypierdala szczyty w kosmos.. Lej bo to organczny shit jest..Lecz z umiarem ..Moze na przemian raz wode a raz wode z odzywkami ... Moim skromnym zdaniem.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach