lamasky 32 Napisano 16 Września 2021 Witam farmerów, troszku mnie tu nie było bo się uczyłem botaniki 😉 Powiedzcie dobrzy ludzie jak wam to wygląda, panna w 4 tygodniu flo, triochomy mleczne zapach niebiańsko kuszący 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Września 2021 @lamasky roślina ładna zdrowa, najedzona i puchnie ale to co się dzieje na dole boxa to tragedia xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Września 2021 @onyx no troszkę zaniedbałem spód, dziś wyczyszczę bo będę ją wyjmował w celu usunięcia zeschłych liści. jak myślisz ile do ścinki, tydzień dwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Września 2021 4-5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Września 2021 @KlausKörner no to troszke sie przeliczyłem, porównywałem rozwój tej do poprzednich i wyglada o niebo lepiej, zobaczymy co będzie się działo. Póki co dostaje alga bloom i pk 13 14 w każdym podlaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Września 2021 Wygląda o niebo lepiej niż uprawę wcześniej, bo poprowadziles ją elegancko, składa się na to dobry weg przede wszystkim ale i warunki,odpowiednie podlewanie itd. Wygląda dobrze,jak należy, to jednak nie oznacza że będzie dużo szybciej. Ale za cierpliwość czeka nagroda. Będziesz widział zmiany. Może być tak,że nie będzie się za bardzo wysysać etc ale będzie widać "jesień" po liściach, i te białe włosy prawie znikną. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 20 Września 2021 @KlausKörner dzieki za recenzję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 6 Października 2021 plon zebrany, wyszło 52 g po suszeniu, słaby wynik w porównaniu do ostatniej kosy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach