Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Listopada 2021 @t3wU nie wiem jeszcze jak chcesz połączyć fast i auto na 24h, ale gdybyś się decydował na te fast to chętnie popatrzę, po nazwie to chyba masz z big seedbank, ciekawią mnie. Z farcikiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t3wU 12 Napisano 9 Listopada 2021 @grolsch3 niektóre Big Seedbank a niektore Bulk. spoko ? czy lipa 🙂 z fartem ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Listopada 2021 @t3wU jak dla początkujących to czego chcieć więcej 😉 big seedbank leciałem z pierwszą uprawą - in to był caramel og fast, fajna odmiana, bezproblemowa. Na out gdybym nie popełnił błędów nowicjuszy to by tyle nie umarło. Ale ogólnie co do pestek to każda mi wykiełkowała (ponad 10 szt), a zaczynałem jako typowy laik, więc pestki chyba dobrej jakości, cena rewelacyjna. Mam też tego fast amnesia 47, a jack afghan ale sezon. Tylko to chciałem na out w kolejnym, dlatego cieszyłbym oko gdybyś startował ze swoimi, bym sobie oglądał wcześniej. Ale Twoje pole, rób sobie jak chcesz 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t3wU 12 Napisano 9 Listopada 2021 @grolsch3 dobra dziękóweczka, będę się chwalił swoimi uprawami 😄 piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Listopada 2021 @t3wU generalnie ja proponuję zacząć od sezonowej pestki ale jeśli masz problemy z temperaturą to auto i 24 oświetlenie, i jeżeli zacząłeś od kupna pestek to faktycznie od dupy strony xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach