daytonek 10 Napisano 6 Września 2021 Siemka, mam nie wiem czemu wachania co do zapalenia swoich roślin... Że snackol przesiąkł i może mi zaszkodzić lub coś innego.. jest taka możliwość? Jeżeli tylko odzywkami podlewalem krzaka a wokół niego tak na 10 cm od łodygi był snackol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Września 2021 Urosną ci wąsy i kły najwyżej. Większość upraw outdoor jest ze slimakolem lub itp, wszyscy palą nikt nic nie mówił że w smaku slimakol. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2021 zapal hemola z miasta bedzie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Września 2021 @daytonek nile ma się co spinać gdybyś wiedział co paliles no czym to było pryskane to byłbyś w szoku co ludzie robią że by tylko wzmocnić towar i do ciążyć go 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach