Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 Do czego posłużyć ma skonstruowany przeze mnie przedmiot. Na zwycięzce czekają nagrody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2021 @Ważniak podpowiedź jakaś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 Ma to bezpośredni związek z uprawą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 11 Września 2021 Zostało jeszcze tylko kilka godzin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Września 2021 Do uprawy marychy!!!!!! Wow,wygrałem,wybieram bramkę nr 3. Stanowczo. Dodatkowo pozdrawiam wszystkich nie doszłych ministrantów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 11 Września 2021 Pod bramką nr dwa był Lexus LFA byłeś blisko. Pod bramką nr trzy jest tylko HPS 250 ale w podpowiedzi powiedziałem coś podobnego. Może następnym razem. Mój długi na 1,2m box ma lekkie, cienkie poszycie, i nieraz wentylator zassał jak awatar CheMsKuNa. Na wysokości metra box potrafił tracić na powierzchni połowę. Jak on mnie tak, to ja go tak – Ta konstrukcja z resztek na szybko 15min zrobiona, nie sprawdziła się do końca, bo była na drucie który się wyginał do środka boxa przy zamkniętych drzwiach. Ale jest plan. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach