Bestja99 2 Napisano 4 Września 2021 Witam dzis patrzac na swoje dziewczynki okazala sie ze jadna ma "jajca" ostroznie wyjalem ja z namiotu teraz pytanie jak sprawdzic czy nie zapylila reszty? Podesle wam pare fotek od innych dziewczyn czy nie sa przypadkiem zapylone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Września 2021 Jak zauważyłeś jaja wcześnie bez żółtych otwartych kwiatów, bananów to nie ma sposobu by roślina była zapylona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Września 2021 Jak na moje nie ma co dygać. btw. ja tam nie widzę zadnych jajec. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Września 2021 @KryspieK bo on tu panny wrzucił czy aby nie zapylone. @Bestja99 po zdjęciach nic nie widać. Nic nie dygaj,dobrze jest. Jak 5 nasion znajdziesz to też się nic nie stanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bestja99 2 Napisano 4 Września 2021 @Ważniak Wiesz co jedno mi peklo w odleglosci ze 30/40 cm od innych dziewczyn Jak je lekko podgalalem , no co mam nadzieje ze bedzie dobrze 🙂 A jakie sa ogolnie oznaki zapylonych roslin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Września 2021 @Bestja99 Tu masz ładnie opisane https://nasionamarychy.pl/blog/294/jak-sprawdzic-czy-roslina-marihuany-zostala-zapylona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bestja99 2 Napisano 4 Września 2021 No co dzieki za podpowiedzi mam nadzieje ze bedzie dobrze . Z fartem mordeczki ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach