Rolnik_420 19 Napisano 3 Października 2021 @Krzysztof_Krzys To na pewno nie plecha, pochlaniacz chodzi non stop. To jakies gratisowe nasionko - Jon snow, według stronki bedzie najdłużej dojrzewać bo piszą 10-12 tyg. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Października 2021 Rosną ogólnie dość ładnie wiec imo ni4 ma co się przejmować. Puchnie ladnie itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik_420 19 Napisano 5 Października 2021 (edytowane) Plecha zaatakowała jeden ze szczytów, na szczęście nie główny ale i tak szkoda. Zauważyłem tylko jeden mały dziwnie wyglądający listek, który mnie zaniepokoił, a po odchyleniu topa ukazało się to co na zdjęciu. Jakiś czas temu padł mi jeden mieszający wiatrak i zostal jeden. Myślałem, że tak dociagnie do końca ale najwidoczniej może być ciężko.... Jaką wilgotność trzymać na tym etapie? 40% czy więcej? Fotki: Edytowane 5 Października 2021 przez Rolnik_420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Października 2021 @Rolnik_420 do 55 Max, a najlepiej te 50% Sporo masz tam tych choinek wiec przydał by się jeszcze mieszak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 6 Października 2021 szybciutko mieszaka ogarniaj do tego lasu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Października 2021 @Rolnik_420 Ja już od samego wega pryskam preparatem ochronnym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik_420 19 Napisano 6 Października 2021 @Zielone krainy Teraz to juz chyba u mnie za późno tak mi sie wydaje. Przeglądałem wczoraj wszystkie szczyty i nic więcej nie znalazłem. W weekend troche liści usunę i tego mieszaka moze na dniach ogarne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Października 2021 @Zielone krainy pryskasz domowymi sposobami czy dedykowane produkty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Października 2021 @Rolnik_420 Coś tam by jeszcze dało, zależy ile zostało ci do ścinki. Usuń zainfekowane topy i popraw warunki, bo plecha od tak nie łapie roślin. @grolsch3 Pryskam preparatem kupnym, jakim jest Biobizz LeafCoat, to coś podobnego, jak Canna Cure. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Października 2021 @Zielone krainy w ciemno zamówiłem leafcoat, wszytko prawie mam z biobizz, więc zaufałem tej marce. Teraz tylko mnie utwierdziłeś w słusznym wyborze 😁 dzięki i pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik_420 19 Napisano 10 Października 2021 7 tydzień flo, pleśń póki co dotyczyła tylko jednego planta i musiałem w nim przyciąć jakieś 4 szczyty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rolnik_420 19 Napisano 11 Listopada 2021 Witam Sory, że nie aktualizowane pod koniec ale pracy przy pannach było sporo. Zacząłem ścianke 20 października i wczoraj skończyłem trymowanie ostatniej rośliny. Wszystkiego wyszło 945g, nie licząc tego co bylo odcinane przy pleśni oraz tegoco wypalilem. Największy plon dala jedna z odmiany Blue dream - 85g, a najmniejszy 50 z Dr widow. 5x Dr Widow - 336 5x Blue dream - 376 Girl scout cookie - 52 Northern lights - 75 Critical crack - 50 Jon snow - 56 Zdjęć wszystkim z osobna nie robilem, dodaje te które mam. Pierwsza będzie Dr Widow i druga blue dream przed ścianką. Brakuje też jednego słoika na zdjęciu. Dziękuję za wszystkie porady i możliwe, że wrócę w przyszłym roku z następną fotorelacją. Fotorelacje mozna przenieść do zakonczonych. 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Rolnik_420 Dobry ogólny wynik, topy też ładnie wyglądają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2021 @Rolnik_420 petarda obym i ja miał taki wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach