KryspieK 92 Napisano 4 Września 2021 @Blazer Mozesz, ale najlepiej tylko te nizej, te wyzej jeszcze zostaw. - nie musisz tez zadnych przycinać, a roślinka sama się ich "pozbędzie" później 🙂 Co to za plamki dokładnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 4 Września 2021 @KryspieK tak wygląda jakby woda się lala po liściach i zostawiała ślady za sobą takie brązowe żółte nie mam jak zdjęcia zrobić aktualnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Września 2021 @Blazer nic nie obrywaj do póki samo nie odpadnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 5 Września 2021 @KryspieK @onyx wstawiam zdjęcia trochę mnie to martwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Września 2021 @Blazer Szczerze? Moja miała takie coś na pierwszych 2 liściach po ataku papugi XD - Nie wiem co to dokładnie jest więc nie pomogę, ale nie szło dalej u mojej więc chyba nie ma się czym martwić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 5 Września 2021 @KryspieK XDD papuga też lubi zajarac? W sumie to 3 listki tylko ale nie wiem czy ciąć czy zostawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Września 2021 @Blazer generalnie jeśli to jest na dwóch liściach to bym się tym nie przejmował, zaczniesz się martwić jak będzie się to rozrastać choć wątpię bo wygląda to jak by jakiś najebany ślimak po tym chodził 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Września 2021 @Blazer Taa wypuszczając papuge zapomniałem zabrać doniczkę. Tak jak @onyx mówi, zostawić, póki się nie rozrasta to git, raczej nie ma się czym martwić. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 5 Września 2021 A takie przejaśnienia jasnozielone w miejscach topów to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 5 Września 2021 @Blazer tak, to normalne 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 15 Września 2021 Nada się na kwitnięcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 15 Września 2021 @onyx @KryspieK coś na temat tego biohumusa dacie radę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Września 2021 @Blazer nie wiem jakie to ma npk czyli stężenie poszczególnych składników, powinno w opisie być jakie jest npk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 15 Września 2021 @onyx a jakie npk jest najlepsze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 24 Września 2021 @Blazer Nie ten, wez zwykły zielony. cała reszta to syf i podróbki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach