Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 Czy one już zakwitaja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 27 Sierpnia 2021 tak... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 33 minuty temu, timon1987 napisał: tak... 🙂 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Blazer nie jeszcze nie zaczęła ale przydały by się dokładniejsze zdjęcia łodyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Blazer roslina nadal nie kwitnie, teraz coś więcej o roślinie opowiedz, indoor outdoor sezon, automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx amnesia fast version półautomat outdoor 24 czerwca kielkowala i się martwię że nie zdąży a robie jej już 12/12 od koło tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Blazer w jaki sposób robisz jej 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx Przenoszę do ciemnego miejsca na 12h robię naprzyklad od 7 do 19 dzień i od 19 do 7 noc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Blazer no to pozostaje czekać aż zacznie kwitnąć, a zacznie jak zacznie wypuszczać białe włoski na szczytach jak i na łodygach zwłaszcza przy kłach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx jak myślisz zdaze się wyrobić z tą amnesia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @Blazer niestety myślę że nie uda się jej dotrzeć do mety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @onyx to jest ta fast version to raczej powinna tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 28 Sierpnia 2021 To że nie dojdzie do końca, nie znaczy że zostajesz z niczym, po prostu będzie słabsze i mniej palenia, ale musisz koniecznie uważać na pleche. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 30 Sierpnia 2021 @onyx chyba zaczęła kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Sierpnia 2021 @Blazer mało szczegółowe zdjęcie ale chyba zaczyna kwitnąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 30 Sierpnia 2021 @onyx dzięki za przyglądanie się 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Sierpnia 2021 7 godzin temu, Blazer napisał: chyba zaczęła kwitnąć chyba nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Sierpnia 2021 34 minuty temu, Zielarka napisał: chyba nie Wyobraziłem sobie tą odpowiedź i rozjebało mnie to ze śmiechu,@Zielarka nie wiem czemu. Palę właśnie to LSD. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazer 1 Napisano 4 Września 2021 @onyx widzę już biale włoski także na sto procent kwitnie a pytanie jeszcze jedno jak liście te wachlarzowe są takie w plamy brązowo żółte niektóre to mogę obciąć czy jak kwitnie już nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach