Brazil Munster 709 Napisano 25 Października 2021 Ja bym to kosil w takim przypadku, szkoda bo zaraz duża część pójdzie jebac się. Od razu szybkie trymowanie z liści żeby plecha nie miała od czego wpierdzielic się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 25 Października 2021 @Adrianosik moze masz za slaby przepływ powietrza. U mnie na flo to jest tornado w boxie. Wszystko chodzi na maxa wentylaotry i wyciągające. Nie raz u mnie wilgotność dochodzila na flo do 70% i tylko raz mialem pleche na dwoch topach. Plecha tez moze sie w dać przez nadgorliwość growerow dotykanie topów, sprawdzanie ich twardości itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 25 Października 2021 @Brazil Munster jak teraz zetne to będzie gryzło w gardło wytrymowałem, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 30 Października 2021 Wczoraj była kosa, było troche pleśni ale bez tragedi, myśle że będzie jakiś rekord bo tak opuchnientych topów nie miałem jeszcze, 4 poźomy w suszarce zajeła a przeważnie jedna roślina zajmowała dwa poźomy. Topy mocno zbite bardzo żywiczne. Spostrzeżenia podczas chodowli są takie że roślina szybciej kwitła niż normalnie i bardziej spuchła, chociaż na starcie zdawała sie być słabsza genetycznie niż cztery jej koleżanki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Października 2021 Faktycznie grubo to wygląda. Kozaczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 30 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 31 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 1 Listopada 2021 234g z kszczka, myśle że to spox wynik, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach