Adrianosik 97 Napisano 26 Sierpnia 2021 Elo mordy i wariaty mam tu nietypową fotorelke tutek wykiełkował 1maja z koleżankami lecz wydawał sie najsłabszy więc nie poszedł do boxa szkoda było go wyżucać więc poszedł na balkon koleżanki już zebrałem box pusty więc tutka biorę na warsztat jako że nie zakwitą lampy daje 12/12 podlewanie automatyczne jako nawóz przefermentowany rozwodniony koński obornik niewiem ile dokładnie mam go lać więc wg uznania. W boxie wyciąg jest wiatrak jakiś zkombinuje. W popszedniej uprawie zalęgł mi sie przędziorki mam nadzieje że nie przejdzie na tutka w końcu box wysprzątany. Roślina jest bardzo rozkszewiona rośnie w źemi z perlitem i keramzytem , donica nawet nie wiem ile ma pojemność . W sobote wyjeżdrzam na tydzień urlopu myśle że większa już nie urośnie ze względu na ograniczoną doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Sierpnia 2021 Jak ją zostawiasz na tydzień bez opieki to daj lampę wyżej bo ona wystrzeli do góry na kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 26 Sierpnia 2021 @KlausKörner a co jeśli w doniczce nie ma miejsca na dalszy rozrost kożeni? Mimo to jeszcze roślina urośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Sierpnia 2021 @Adrianosik trochę może urosnąć bo nie wiadomo ile tam jeszcze mają miejsca korzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 28 Sierpnia 2021 @Adrianosik Tak, i tak urośnie. Pedziorki nie powinny przejść, bo one się w ziemi wykluwają z tego co się orientuję, a już w ogóle że masz wysprzątane. Swoją drogą, bez urazy, ale trochę mnie w oczy twoje orto razi 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Elo . Wszytsko było by ok gdyby nie to że znowu mam przędziorki!! Lecz ttm razem bardzo wcześnie to zauważyłem co jak mam sie ich pozbyć? Edytowane 5 Września 2021 przez Adrianosik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Września 2021 @Adrianosik chemią 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 14 Września 2021 Elo mordy na przędziorki podziałała chemia lecz na liśćach znowu jakieś zmiay mam nie wiem co to? Poza tym niektóre końcówki liść robią sie brązowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Września 2021 @Adrianosik zupa dobra ?, starsze listki może zdychają, już flo jest więc wysysa z liści pierwiastki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 15 Września 2021 @Andi oouuf to mi ulżyło jak masz racje,:) zupa jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 26 Września 2021 Elo. Panna M&J rozwija sie bez zarzutów tak mi sie wydaje przynajmniej. Bez tej chemi nie szło by prowadzić uprawy nieekologicznie ale co poradzić. Zdecydowałem sie na profesjonalne nawozy gdyż niewiem jak dawkować natóralny nawóz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Września 2021 2 hours ago, Adrianosik said: natóralny sorry mordo ale to jest masakra :D 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) @Adrianosik szkoda prundu zdejmij folie z filtra😝😁 Edytowane 26 Września 2021 przez ArteK 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 27 Września 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 27 Września 2021 @Adrianosik 2 zdjęcie. Dolna część filtra swieci sie jak folia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 27 Września 2021 @ArteK ja niepaniemaju szto ty gawarisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 27 Września 2021 @Adrianosik Twoje drugie zdjęcie, widoczny jest filtr? Widać srebrne denko i kawałek białej watuliny? Na tej watulinie w dolnej czesci filtra wstępnego widać folię czy to taki filtr wstępny? Łopatologiczniej nie potrafie😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 28 Września 2021 @ArteK watulina otacza filtr z węglem aktywnym taki od nowość był kupiony.a to denko to po orostu metalowe denko powietsze jest wciągane od boków do okoła filtra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Września 2021 Tak tylko czy na tej wacie nie jest folia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Października 2021 @Brazil Munster nie jest 38flo wszystko chyba sfitaśńe rosinie może zbytnio pożółkłe liśće, ile do końca jak myślicie? Ja obstawiam że jeszcze 30dni, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach